Şişli’deki sıkıntılı tüm imar izinleri, Deniz Bayraktar’a yaptırılıyor!

Şişli’deki sıkıntılı tüm imar izinleri, Deniz Bayraktar’a yaptırılıyor!

Şişli’yi ve Şişli Belediyesi’ni sıkıntıya sokan tüm imar izinleri, Şişli Belediyesi İmar Müdürü Deniz Bayraktar’a yaptırılıyor!

Muammer Keskin, Deniz Bayraktar’ı emekliliğine çok kısa bir süre kalmasına rağmen, Şişli Belediyesi İmar Müdürlüğü’ne getirmişti.

Şişli Belediyesi’nde emekliliği gelen tüm memurların görevlerine son veren Keskin’in emekliliğine çok kısa bir süre kalmış Deniz Bayraktar’a görev vermesi, Şişli Gazetesi’nde de haber konusu olmuştu.

Deniz Bayraktar’ın Şişli’de İmar Müdürü olmasından sonra da, Şişli’deki imar dosyaları bir bir patlamaya başladı.

BELEDİYE KENDİ MÜLKÜNE KAÇAK İNŞAAT YAPTI

Şişli Belediyesi’nin iştiraki olan Kent Yol’a ait araziye, yine Şişli Belediyesi tarafından verilen imar izniyle bir inşaata başlandı.

Burada yapılan inşaatın kaçak olduğu ortaya çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Şişli Belediyesi’nin kendi mülkündeki yaptığı inşaatı mühürledi.

Bu durum da Şişli Belediyesi tarihinde bir ilk oldu.

NİŞANTAŞI’NDA ÇİVİ DAHİ ÇAKTIRILMAZKEN,

DEPREM TOPLANMA VE YEŞİL ALANA RUHSAT VERİLDİ

Şişli Belediyesi, Nişantaşı’nda kanunen hak ettiği halde mülk sahiplerine inşaat yapma izni vermezken, aynı Nişantaşı’nda üstelikte deprem toplanma alanına inşaat izni verildi. Verilen inşaat izni nedeniyle Nişantaşı Halkı ayağa kalktı.

Nişantaşı Halkı, inşaat izninin iptal edilmesi için Şişli Belediyesi’ni mahkemeye verdi.   

KOORDİNATÖR BAŞKAN YARDIMCISI

ARTIK ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NE GELMİYOR!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun A takımında yer alan, Muammer Keskin’in 1’nci sıra İBB Meclis Üyesi ve Şişli Belediyesi Koordinatör Başkan Yardımcısı Resül Emrah Şahan, artık Şişli Belediyesi’ne gelmiyor.

ŞAHAN’IN BELEDİYEYE GELMEME SEBEBİ

İMARDAKİ YAŞANAN SIKINTILAR

Resül Emrah Şahan’ın artık Şişli Belediyesi’ne gelmeme sebebi olarak, Şişli Belediyesi imar müdürlüğünde yaşanan sıkıntılar ve bazı rant hesaplarının olduğu iddia ediliyor.

Resül Emrah Şahan’ın yaşanan bu olaylara alet olmamak ve isminin de bu tür olaylarla anılmaması için artık belediyeye gelmediği ifade ediliyor.

ŞAHAN, BAŞLANGIÇTA KESKİN’İN A TAKIMINDAYDI

Resül Emrah Şahan, Ekrem İmamoğlu’nun A takımında yer alınca, Muammer Keskin de ilk başlangıçta A takımında yer vermişti. Şişli Belediyesi’nde, Resül Emrah Şahan’ın uygun bulmadığı hiçbir projeye izin verilmiyordu.

Muammer Keskin, meclis listesinde Resül Emrah Şahan'a 1’nci sıradan yer vermişti. Keskin, belediye başkanı olunca da Resül Emrah Şahan’ı, Şişli Belediyesi Koordinatör Başkan Yardımcısı yapmıştı.

Muammer Keskin, başlangıçta Şişli’deki kentsel dönüşümün tüm yapılanmasını Resül Emrah Şahan’a  emanet edeceğini açıklamıştı.   

ENGİN POLAT’TA İMARDA YAŞANAN OLAYLARDAN RAHATSIZ

İmar Müdürü olan Deniz Bayraktar’ın, Şişli Belediyesi’nde imardan sorumlu başkan yardımcısı Engin Polat’tan daha yetkili olduğu, bu durumdan rahatsız olan Engin Polat’ın da, Şişli Belediyesi’nden ayrılmak için girişimler yaptığı iddia ediliyor.

DENİZ BAYRAKTAR, BAŞKAN YARDIMCILIĞINA HAZIRLANIYOR

Engin Polat’ın Şişli Belediyesi’nden ayrılması durumunda da, Deniz Bayraktar’ın resmen tek yetkili olarak imardan sorumlu başkan yardımcılığına hazırlandığı iddia ediliyor.

Son dönemlerde, Şişli’de çok konuşulan imar dosyalarının tüm kamuoyuna yansıması da gelen tüm ihbarların adeta ispatı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler