Şişli Belediyesi’nin kaçak inşaatı mecliste de kriz yarattı!

Şişli Belediyesi’nin kaçak inşaatı mecliste de kriz yarattı!

Mülkiyeti, Şişli Belediyesi’nin iştiraki olan Kent Yol’a ait eski Okmeydanı SSK Hastanesi’nin arka tarafındaki kaçak inşaatı belediye meclisinde krize neden oldu.

MUAMMER KESKİN, EMİN VAHAP ŞİMŞEK’İ CHP GRUBUNDA KONUŞTURMADI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP Meclis Grubu’nda mühürlenen inşaat alanının içinde bulunduğu bölgenin imar değişikliğinin yapılması için meclise getirdiği teklif hakkında yasal mevzuatı ve çekincelerini anlatmak isteyen CHP’li meclis üyesi Av. Emin Vahap Şimşek’i konuşturmayınca toplantıyı terk etti.  

Muammer Keskin, mühürlenen inşaatın bulunduğu Kaptanpaşa mahallesi 2079 ada 588 parselin içinde bölgenin, revizyon nazım imar planları ile ticari alana dönüştürülmesi talep etti.

1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının İBB tarafından hazırlanması için meclise getirdi. 

KESKİN, İNŞAAT İÇİN MECLİSTEN KARAR ÇIKARTMIŞTI

Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol ait olan eski Okmeydanı SSK Hastanesi arka tarafında bulunan yeri kiraya veriyor. Kiraya verilen yere prefabrik bir inşaat yapılabilmesi için Muammer Keskin, daha önce Şişli Belediye Meclisi’nden karar aldırmıştı.

HASTANE YÖNETİMİ İNŞAATI ŞİKAYET EDİYOR

Kent Yol’dan kiralama yapan firma inşaata başlıyor. Eski Okmeydanı SSK Hastanesi yönetimi de orada böyle bir inşaatın yapılmasını istemiyor ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne şikâyet ediyor. Daha sonra inşaat mühürleniyor. 

KESKİN, İMAR DEĞİŞİKLİĞİ TALİMATI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, yaşanan bu mühürleme olayına tepki koydu. Derhal talimat vererek imar değişikliği yapılmasını istedi. Şişli Belediyesi İmar Müdürlüğü ve İmar Komisyonu hemen bir çalışma başlattı.

EMİN VAHAP ŞİMŞEK, İNŞAAT BELEDİYEYE SIKINTI YAŞATACAK

Şişli Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Av. Emin Vahap Şimşek, meclis grup toplantısında Şişli Belediyesi’nin inşaatının mühürlenmesinin Şişli’ye ve Şişli Belediyesi’ne zarar verdiğini ve hukuken de sıkıntı yaşanacağını söyledi. 

KESKİN, EMİN VAHAP ŞİMŞEK’İ KONUŞTURMADI

Emin Vahap Şimşek, imar değişikliğinin hukuken sıkıntı yaratacağını söyledi. Bir hukukçu olan Şimşek, imar değişikliği ile ilgili yaptığı çalışmaları anlatmak istedi. Keskin, sık sık Emin Vahap Şimşek’in sözünü keserek yazılı teklif vermesini istedi.

EMİN VAHAP ŞİMŞEK, TOPLANTIYI TERK ETTİ

Emin Vahap Şimşek, CHP grubunda seçilmiş bir meclis üyesi olarak konuşmasının sürekli kesilmesine tepki koydu. Ben kendi meclis grubumda fikirlerimi beyan edemeyecek ve konuşturulmayacak isem burada bulunmamın bir anlamı yok diyerek toplantıyı terk etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler