Keskin’den, mühürlenen belediyenin kaçak inşaatına imar değişikliği!

Keskin’den, mühürlenen belediyenin kaçak inşaatına imar değişikliği!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, mülkiyeti Şişli Belediyesi’ne ait olan kaçak inşaatın mühürlenmesinden sonra sinirlenerek alel acele meclis üyelerinde dahi söylemeden meclise imar değişikliği teklifi getirdi.

KESKİN: “BEN İHALE YAPMAYI DA, İNŞAAT YAPMAYI DA BİLİRİM”

Mülkiyeti, Şişli Belediyesi’nin iştiraki olan Kent Yol’a ait olan kaçak inşaatın, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından mühürlenmesi Muammer Keskin’i kızdırdı.

Keskin’de ben mali müşavirim, ihale yapmayı da, inşaat yapmayı da çok iyi bilirim, asıl işi bilmeyen onlar diyerek tepki koydu.

KESKİN, İMAR DEĞİŞİKLİĞİ İLE SORUNU ÇÖZME KARARI ALDI

Muammer Keskin’in kaçak inşaatla anılmasından ve inşaatın mühürlenmesinde suçlu olarak yine kaçak inşaatı mühürleyen Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olduğunu kararına vararak aşırı bir tepki koydu.

Keskin, bildiği konuyla alakalı ve bir de belediye başkanı olarak derhal imar değişikliği için talimat verdi. Keskin’in aldığı kararları kimse tarafından sorgulanamadığı için, ilgili müdürlük ve ilgili komisyon derhal bir imar değişikliği çalışmasına başladı.

MUAMMER KESKİN, KENDİSİNİN, ŞİŞLİ’NİN VE ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NİN GELECEĞİNİ KONUŞTU

Keskin, Perşembe akşamı CHP Meclis Grubu’nu toplayarak, meclis gündemi hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Meclis grup toplantısı 3 saat sürdü. Keskin, bu 3 saatte Şişli’yi, Şişli Belediyesi’ni ve kendisinin geleceği ile ilgili çok detaylı bir konuşma yaptı.    

KESKİN, İMAR DEĞİŞİKLİĞİNİ MECLİS ÜYELERİNE ANLATMADI

Muammer Keskin bir gece önceki grup toplantısında her şeyi konuşmuştu. Öyle ki, belediyenin mühürlenen kaçak inşaatını dahi konuşmuştu. Ama, kaçak inşaatın olduğu alanın imar değişikliğine gidileceğinden bahsetmemişti.

PERŞEMBE AKŞAMI SÖYLEMEDİ, CUMA SABAHI MAİL ATTI

Keskin, Pazartesi günü direk meclis toplantısına geçileceğini söyleyerek grup toplantısına sonlandırarak, lüks bir restoranda yemeğe geçildi. Keskin, yemekte de imar değişikliği hakkında hiçbir meclis üyesine bahsetmedi.  

BU MECLİS VE GRUP TOPLANTISI HAREKETLİ GEÇECEK

Keskin, Perşembe akşamı meclis grup toplantısı yapıp, Cuma sabahı da meclis üyelerine imar değişikliği için ek gündem olduğunun bilgisini vermesi tepki çekti.

Yarın yapılacak meclis toplantısının da grup toplantısının da hareketli geçeceği düşünülüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler