Keskin, dün ailemden biri dediği Emin Vahap Şimşek’i bugün ‘İrlandalı’ ilan etti.

Keskin, dün ailemden biri dediği Emin Vahap Şimşek’i bugün ‘İrlandalı’ ilan etti.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’nin bir yılını anlattığı toplantıda, dün ailemden biri dediği, Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek’i, bugün İrlandalı ilan etti.

Muammer Keskin, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde, Şişli Belediyesi’nin 1 yıllık icraatlarını anlattığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sunumunu kendisinin yaptığı Keskin’in, sunumundan sonra, ‘Ben yaşlı biriyim’ diyerek toplantıdan ayrılması dikkat çekti.

Keskin, toplantıdan ayrıldıktan sonra da Hayvan Hakları ile ilgili bir başka sunuma geçildi.  

KESKİN’İN AMACI, EMİN VAHAP ŞİMŞEK’İ İTİBARSIZLAŞTIRMAK

Muammer Keskin’in yapmış olduğu bu toplantının, son dönemdeki açıklamaları ile Şişli ve CHP örgütü nezdinde destek bulan Emin Vahap Şimşek’in parti örgütü içindeki yükselişini engellemek ve etkisizleştirmek için karşı bir hamle olduğu ortaya çıktı.

EMİN VAHAP ŞİMŞEK, NİŞANTAŞI HALKININ YANINDA OLMUŞTU

Muammer Keskin’in yaptığı toplantı, Şişli Belediyesi’nin 1 yıllık icraatlarını anlatmaktan saparak, Nişantaşı’ndaki deprem toplanma alanına verilen inşaat ruhsatını ve TOKİ’yi eleştiren, Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek’i İrlandalı ilan etme toplantısına dönüştü.

26 MECLİS ÜYESİ BENİMLE, EMİN VAHAP ŞİMŞEK İSE KARŞIMDA

Keskin, Nişantaşı’daki deprem toplanma alanına inşaat izni verilmesinde 26 meclis üyesinin kendisinin yanında durarak destek verdiğini, Emin Vahap Şimşek’in ise karşı görüş belirttiğini ve bir uyum içerisinde olmadığını söyledi.  

Muammer Keskin’in toplantıda, dedikodu niteliğindeki söylemleriyle, CHP yönetiminin Emin Vahap Şimşek’ten uzak durulması yönünde bir algı yarattı.

YILIN ORTASINDA, YILLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İstanbul’daki diğer ilçe belediyelerinde, belediye başkanları yıllık icraatlarını yıl sonunda görkemli ve geniş katılımlı toplantılarla kamuoyuna anlatırlar. Muammer Keskin ise, yıllık değerlendirme toplantısını ikinci yılın ortasında, sadece CHP İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Örgütü’nü davet ederek yaptı.

KESKİN’İN BİR YILLIK İCRAAT TOPLANTISINDA BELEDİYEDEN KİMSE YOKTU

Keskin’in Şişli Belediyesi’nin bir yıllık icraatını anlattığı toplantıda, Şişli Belediyesi’nden hiçbir bürokrat katılmadı. Şişli Belediyesi Meclis Üyelerinin resmen toplantıya davet edilmemesine rağmen, bir kısım CHP’li meclis üyesi toplantıya katılması dikkat çekti.

ŞİŞLİ’NİN YILLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KİMSEYE HABER VERİLMEDİ

Şişli Belediyesi’nin bir yılının anlatıldığı bu toplantının halka, örgüte, meclis üyelerine bilgi verilmeden, basından gizli ve dar kapsamlı yapılması, bu toplantının amacının başka hesaplarla yapıldığını ispatlayan bir durum oldu.

Toplantı ile ilgili çarpıcı detaylar geliyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler