Ayhan Kızılöz: ‘Bir buçuk yılda üzerindeki nikelaj döküldü’

Ayhan Kızılöz: ‘Bir buçuk yılda üzerindeki nikelaj döküldü’

Şişli Belediyesi eski başkan yardımcısı Ayhan Kızılöz, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’i kastederek; ‘Bir buçuk yılda üzerindeki nikelaj döküldü’ dedi.

Şişli Belediyesi eski başkan yardımcısı Ayhan Kızılöz'ün kaleme aldığı yazı çok ses getirecek.

İŞTE, AYHAN KIZILÖZ’ÜN KALEME ALDIĞI YAZI

Bir buçuk yılda üzerindeki nikelaj döküldü; ortaya çıkan “kifayetsiz muhteris” bir kişilik! Bir buçuk yılda üstesinden gelinebilmiş veya çözüm sürecine girmiş tek bir sorun yok!

Klasik belediyecilik hizmetleri dışında! Onda da büyük aksamalar, yetersizlikler, organizasyon bozuklukları var. Çağdaş belediyecilik adına ortaya konulmuş tek bir proje yok!

Bir buçuk yılda sadece “komşu masa” adı verilen ucube bir proje “geliştirildi”! Ucube diyorum çünkü, önceki yönetimler döneminden kalma “mavi masa” projesinden izinsiz iktibas edilmiş bir halkla ilişkiler projesi ve bu projenin sağladığı bir fayda olmadığı gibi çalıntı “fikir” için ödenen bedel ve istihdam fazlalığı ile tam bir arpalık!

İhaleler tam bir kepazelik...

Önceki dönemden kalan borcun ödenmesinde ortaya çıkan sorunları çözmek adına yapılan “adrese teslim torba ihale” bu kepazeliğin tipik örneği!

Çalışanlarla ilgili hiçbir sorun giderilemediği gibi üzerine çözümü olanaksız kılan yenileri eklendi. DİSK’e bağlı İşçi Sendikası grev kararı aldı!

Bir yılı aşkın bir süre geçmesine karşın memur sendikası ile TİS görüşmeleri sonuçlandırılamadı!

Belediyede yüzü gülen bir çalışana rastlamak mümkün değil. Yönetimin gözünde çalışanlar adeta kan emici sülükler...

“Liyakat” gözetilmeden kadrolaşma AKP ile özdeşleşmiş. Ama Şişli Belediyesinde bu görüntü ziyadesi ile var!

Yönetimin her kademesine küçük Muammer Keskinler yerleştirilmiş; havalı balonlar!

Teşvikiye’de yaşanılanlar tam bir rezalet!

Marmara üniversitesinin boşalttığı ve kamusal bir alan olarak bölgenin büyük ihtiyacı olan yeşil alan, Bakanlık-Şişli Belediyesi ortak tezgâhı ile TOKİ müteahhidine peşkeş çekildi!

Teşvikiyelilerin haklı öfkesi karşısında Belediye Başkanı “Biz ruhsat vermeseydik Bakanlık verecekti” gibi komik utanç verici bir açıklama acizliğine sığınıyor!

Merkezi Yönetim, Bomonti Bira Fabrikasını Diyanete devretmiş, Belediyeden beklenilen bu devir işlemine karşı hukuksal, idari ve siyasi boyutları olan çok yönlü ve etkili karşı çıkış; belediyenin reaksiyonu ise güneşli bir pazar günü Bomonti’de gerçekleştirilen çaylı-kahveli buluşma...

Başta demiştim ya; nikelaj döküldü...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler