Keskin: ‘Örgüt gereken desteği vermedi!’ Akman: ‘Başkanım siz karışmayın dediniz!’

Keskin: ‘Örgüt gereken desteği vermedi!’ Akman: ‘Başkanım siz karışmayın dediniz!’

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: ‘CHP Şişli Örgütü olarak size otoparklarda destek vermediğiniz için sitem ediyorum!’, CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman: ‘Başkanım siz karışmayın demiştiniz!’

Keskin, belediyenin 1 yıllık değerlendirme toplantısında, Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek’e içimizdeki ‘İrlandalı’ diyerek hakaret etmişti.

KESKİN: ‘CHP ÖRGÜTÜ OLARAK DESTEK VERMEDİNİZ’

Keskin, Emin Vahap Şimşek’e hakaret ettikten sonra da, CHP Şişli İlçe Yönetimi’ne, otoparklarda nöbet tutmadıkları ve gereken desteği vermedikleri için sitem etti.

OYA AKMAN: ‘BAŞKANIM SİZ KARIŞMAYIN DEMİŞTİNİZ’

CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman ise, Muammer Keskin’e cevap olarak, ‘Başkanım, siz bize, bu iş örgütün işi değil, siz bu işe karışmayın demiştiniz’ diye açıklama yaptı.

KESKİN, HER ZAMAN AYNI STRATEJİ YAPIYOR

Oya Akman’ın başkanın söylediklerini hatırlatmasından sonra Keskin’in, ‘Ben de yanılabilir, ben de hata yapabilirim’ dedi. Toplantıya katılan Örgüt yöneticileri, Keskin’in bu stratejisinden sonra, konuşamadıkları gibi herhangi bir soru da soramadı. Keskin’in her zaman uyguladığı stratejisi de yerini bulmuş oldu.

KESKİN, BELEDİYE HARİCİNDE HER ŞEYİ KONUŞTU

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin; Şişli Belediyesi’nin 1 yıllık değerlendirme toplantısına sadece CHP Şişli İlçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik örgütünü davet etti. Keskin, yaptığı sunum haricinde, Şişli Belediyesi ile ilgili örgütü ilgilendiren hiçbir detay da konuşmadı.

TOPLANTIDA, BELEDİYE İLE İLGİLİ BİLGİ VERİLİP,

BİLGİ ALINACAĞI DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ

CHP Şişli örgüt yöneticileri, toplantının gündemi gereği, Keskin’in kendilerine bilgi verip, bilgi almak için böyle bir toplantı yapıldığını düşünmüştü. Toplantı içerisinde bazı yöneticiler de, Şişli ve Şişli Belediyesi ile ilgili bilgiler aldıktan sonra, sorular sormak ve gördükleri eksiklikleri belirtmek için birtakım hazırlıklar yapmıştı.

KESKİN, ŞİŞLİ’Yİ ÖRGÜTLE BİRLİKTE YÖNETECEKTİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, aday adaylığı açıklamasında, CHP’ye ve CHP Şişli Örgütü’ne benim büyük ailem demişti. Keskin, Şişli’ye belediye başkanı olduğunda da, Şişli’yi Şişli örgütüyle birlikte yönetme sözü vermişti.

ÖRGÜT, NE OLUP BİTTİĞİNİ ANLAYAMADI

Keskin’in her zaman yaptığı gibi, örgütün tüm beklentilerini boşa çıkartarak, sunumunu yapar yapmaz ‘Ben yaşlı biriyim’ diyerek toplantıdan ayrıldı. Keskin, sadece 2 soru haricinde soru da almadı.

Keskin, öyle bir ortam yarattı ki; otoparklarla ilgili örgüte sitem ederek, örgütü psikolojik baskı altına alıp, soru sormalarının ve istedikleri gibi bilgi almalarının önüne geçti.

Sonuç olarak, Muammer Keskin, CHP Şişli İlçe Yönetimlerini toplayarak bilgilendirdi mi? Evet.

Ama, toplantıya katılanlar toplantıdan çıktıktan sonra, toplantı ne için yapıldı? Biz neden davet edildik diye bir birilerine sorular sordu? Örgüt yöneticileri, ne olup bittiğini anlayamadan da toplantı sona erdi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler