Muammer Keskin: ‘Ortak proje yapıyoruz’! Mevlüt Öztekin: ‘Misafir ettik’!

Muammer Keskin: ‘Ortak proje yapıyoruz’! Mevlüt Öztekin: ‘Misafir ettik’!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Kağıthane Belediye Başkanı ile yaptığı görüşmeyi ortak proje yaptık diye açıklarken, Kağıthane Belediye Başkanı ise ‘Sayın Başkanı misafir ettik’ açıklama yapması dikkat çekti.

CHP’li Muammer Keskin, geçtiğimiz günlerde Ak Partili Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’i makamında ziyaret etmişti. Keskin, bu ziyareti de Kağıthane Belediyesi ile ortak proje yapıyoruz diye açıklamıştı.

KESKİN: ‘KAĞITHANE İLE ORTAK PROJE YAPIYORUZ’  

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, geçtiğimiz günlerde Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Özteki’i ziyaret ederek Kağıthane Belediyesi ile ‘ortak proje yapıyoruz’ açıklaması yapmıştı.

chp-kemal-kilicdaroglu-kagithane-yi-istiyorum-muammer-keskin-kagithane-ile-ortak-proje-yapiyoruz1.jpg

ÖZTEKİN’İN AÇIKLAMASI KESKİN’İ AÇIĞA ÇIKARDI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, bu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamadan sonra, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de bir açıklama yaptı. Öztekin’in yaptığı açıklama ile Keskin’in yaptığı açıklamanın tamamen farklı olması Keskin’in başkaca hesaplarının olduğunu açığa çıkardı.

MEVLÜT ÖZTEKİN: ‘SAYIN BAŞKANI MİSAFİR ETTİK’

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ise, ortak projeden bahsetmezken, sadece Şişli Belediyesi Başkanı Sayın Muammer Keskin’i ‘misafir’ ettik açıklaması yaptı.  

sisli-belediye-baskani-keskin-proje-konustuk-kagithane-belediye-baskani-mevlut-oztekin-misafir-etti.jpg

Şişli Gazetesi olarak, Muammer Keskin’in bu ziyarette başkaca hesaplarının olduğunu iddia etmiştik.

KESKİN, HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANININ YAPMADIĞINI YAPIYOR

Şişli Gazetesi olarak bu ziyareti, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli tarihinde hiçbir Şişli belediye başkanının yapmadıklarını yapmaya başladığını yazmıştık. Bunu da, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in Ak Parti’ye yakınlaşmaya başladığını ifade etmiştik.

KAĞITHANE İLE ŞİŞLİ’NİN ORTAK NOKTASI ŞİLE TESİSLERİYDİ

Şişli Gazetesi’nde, Şişli Belediyesi ile Kağıthane Belediyesi’nin tek ortak noktası Şile’deki tesislerin ortak işletilmesi olduğunu yazmıştık. Bu ortaklığın ise Şişli Belediyesi kuruldu kurulalı olan bir ortaklık olduğunu ifade etmiştik. 

sisli-belediye-baskani-keskin-proje-konustuk-kagithane-belediye-baskani-mevlut-oztekin-misafir-ettik2.jpg

ŞİŞLİ KURULDU KURULALI BÖYLE BİR ORTAKLIK OLMAMIŞTI

Şişli kuruldu kurulalı hiçbir belediye başkanı Kağıthane Belediyesi ile başka ortak bir proje yapmamıştı. Üstelik bir de Kağıthane Belediyesi’ne giderek birebir bir görüntü de vermemişti.

Böyle bir ortamda Keskin’in, Şile’deki ortak tesisleri bahane ederek başka ortaklıklar ve hesaplar peşinde olduğu endişesini ortaya koymuş oldu demiştik.

chp-kemal-kilicdaroglu-kagithane-belediyesi-ni-istiyorum-sisli-muammer-keskin-ortak-proje-yapiyorum.jpg

KILIÇDAROĞLU, KAĞITHANE’Yİ İSTİYORUM!

KESKİN, KAĞITHANE İLE ORTAK PROJE YAPIYORUM!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kağıthane Belediyesi’ni kazanmanızı istiyoruz talimatı verdiği Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, ani bir kararla da Kağıthane Belediyesi ile ortak proje yapma kararı almasının arka planında başkaca hesaplar olduğunu yazmıştık.

KILIÇDAROĞLU, SİYASETTEKİ YÜKSELİŞİNE

KAĞITHAN’DEN BAŞLAMIŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasetteki yükselişine ilk CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile başlamıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun İBB Başkan adayı iken ikametgahını da Kağıthane’den göstermişti.

Kılıçdaroğlu’nun İBB adayıyken, Kağıthane’nin çamurlu sokaklarındaki ayakkabısının çamurlu hali ile tüm medyada da gündem olmuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Kağıthane’den çıktığı siyasette, İBB belediye başkan adaylığını kazanamasa da, ilerleyen süreçte CHP’nin genel başkanı olmuştu.

KILIÇDAROĞLU, KAĞITHANE’Yİ

MUAMMER KESKİN’E EMANET ETMİŞTİ

Kağıthane, Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönlünde her zaman önemli ve özel olarak kalmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediye Başkanı olarak aday gösterdiği Muammer Keskin’e, ‘Şişli’yi almak kolay, ben sizden Kağıthane Belediyesi’ni istiyorum’ diyerek, Kağıthane’yi Muammer Keskin’e emanet etmişti.

KESKİN, KILIÇDAROĞLU’NUN EMANETİNE SAHİP ÇIKMADI    

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun emanetine sahip çıkmadı.

Kağıthane CHP örgütü, Muammer Keskin’den istedikleri desteği ise hiçbir zaman alamadı.

Keskin, CHP'nin Kağıthane örgütünden gelen talepler karşısında, Şişli Belediyesi’nin içerisinde bulunduğu sıkıntıları bahane göstererek, tüm talepleri geri çevirmişti.

CHP Kağıthane örgütü ile yapmadığı projeleri, Ak Partili bir belediye ile yapmaya başlaması ise tepkilere neden olmuştu.

chp-kemal-kilicdaroglu-kagithane-yi-istiyorum-muammer-keskin-kagithane-ile-ortak-proje-yapiyoruz4.jpg

AK PARTİ KARŞITI OLAN KESKİN’DEN ORTAK PROJE KARARI

Keskin, Şişli’ye belediye başkanı olduğunun ilk günlerinde, Ak Parti karşıtlığı ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekmekteydi. Sonrasında ne oldu ise Ak Partili bir belediye ile ortak proje yapma kararı alması dikkat çekmişti.

MUAMMER KESKİN, AK PARTİ’YE YAKINLAŞIYOR

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in bu görüşmesi ve yaptığı başka görüşmeleri, Şişli’de yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak için Ak Parti’yi yakınlaşması olarak yorumlanıyor.

chp-kemal-kilicdaroglu-kagithane-yi-istiyorum-muammer-keskin-kagithane-ile-ortak-proje-yapiyoruz.jpg

KESKİN, ŞİLE’DEKİ TESİSLERİ BAHANE GÖSTERECEK

Keskin, Şişli Gazetesi’nde çıkan haberden sonra, Kağıthane Belediyesi ile ortak işletilen, Şile’deki tesisler için ortak proje geliştirmek için bir araya geldiklerini söyleyeceği bilinmesine rağmen, işin aslının öyle olmadığı ilerleyen süreçte ortaya çıkacak.

Aradan çok fazla zaman geçmeden, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in yaptığı açıklama ile de Şişli Gazetesi’nin haberlerinin doğruluğu ortaya çıkmışoldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler