Belediyenin çekleriyle rezidans pazarlığı!

Sayın Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olmadan önce belediyenin iştiraki olan Kent Yol’un çeklerinin bir çerez gibi kesilip rant için kullanıldığını ve piyasada çeklerin dolaştığını kameralar önünde açıklamıştı.

Sayın Keskin başkan olduktan sonra ise, bir daha Kent Yol’un kesilen ve piyasa da dolaşan çeklerini ağzına dahi almaz oldu. Bırakın kesilen çekleri konuşmayı Kent Yol’un mali tablosu ile ilgili hiçbir açıklama dahi yapmadı.

Sayın Keskin, başkan olduktan sonraki dönemde Şişli'de etkili ve yetkili birileri tarafından Şişli Belediyesi'nin iştiraki olan Kent Yol'un 3 milyonluk çekleriyle İstanbul Maltepe’de 3 adet rezidans pazarlığı yapıyor.

Kasap et derdine, koyun da can derdine düşünce, konu da Şişli ve Şişli Belediyesi olunca dönüyor dolaşıyor bana geliyor.

Etkili ve yetkili birilerinin ellerine 40 yılın başı böyle çekler geçince, bu ganimeti en iyi şekilde değerlendirme derdine düşüyor. Kendine göre de akıllı ya, Şişli’ye uzak bir yer olan Maltepe’ye giderse kendisini kimsenin göremeyeceğini düşünüyor.  

Elinde çeki olan etkili kişi bir hesap yaparken, inşaat yapan firması da çekin karşılığının olup olmadığının hesabını yapıyor. Ganimeti paylaşmak isteyen bu iki dertli hesap kitap yapar da konu bana gelmez mi? Gelmeme imkânı var mı? Nitekim de geliyor. Ben olayı derinleştirdikçe korkunç bir tablo ortaya çıkıyor.

Kimsenin hayal dahi edemediği bir güce ulaştığını düşünenler, sadece kendilerini akıllı görenler, çeyrek asırlık geçmiş ve bırakılan güvenle kimsenin ulaşmayacağı bilgilere ulaşabileceğimizi düşünemiyorlar. Ya da kalpleri gözlerini kör ediyor durumuna düşüyorlar. Ama, sonunda da ‘Allah’ın parmağı yok ki, gözüne soksun’ durumuna düşüyorlar.

Bir çeke bakıyorsun, birde gidenin görüntüsüne bakıyorsun, haydi canım dedirtiyor adama. İlk önce çeki ve sonra da görüntüyü görüyorsun, inanılamayacak bir sonuç çıkıyor ortaya.

Yaptığım işim gereği, kaybetmiş hiçbir mahkeme kararının olmamasının vermiş olduğu deneyim, bilgi ve bana bir tuzak kurulma ihtimaline karşı otomatikman tedbiri elden bırakmamak adına beklemek ve araştırmayı derinleştirmek istedim.

Aradan belirli bir zaman geçti. Mercek altına aldığım bu kişi yine başka bir skandal olayla işin içerinde ortaya çıktı. Kanuni olarak sorumluluklarım gereği isimleri ve olayları şu an itibari ile paylaşamıyorum. Gerekli resmi yerlere yaptığım ihbarlarımın sonuçlanmasıyla tüm gerçekler ortaya çıkacak.

Makam sahibi olanlar kendilerini her mecraya ulaşabileceklerini, her mecrayı bağlayabileceklerini zannederek, olayın kapatılması için gerekli temaslarda bulunmalarına rağmen, sonucun er ya da geç çıkacağını an itibari ile düşünmüyorlar.

Sayın Keskin'den başkan olduğu iki yıldan buyana Kent Yol ile ilgili yapmadığı açıklamaları yapmasını bekliyoruz.

Şişli Belediyesi'nin iştiraki Kent Yol'un piyasada ne kadar çeklerinin olduğu? 

Bu çeklerle ilgili kimlere ödeme yapıldığı? 

Ödeme yapılanların belediyeye bir iş yapıp yapmadığını soruyoruz?

Sayın Keskin, Şişli Belediyesi ile ilgili her isteyenin istediği bilgileri alabileceklerini söylemişti. Bizde Sayın Keskin'in sözüne istinaden Kent Yol'un çekleri ve mali durumu ile ilgili detaylı bir açıklama beklemekteyiz. 

Ava gidenler avlanabileceklerinin de hesabını yapacaklar..!

#Tarihtekerrürdenibarettir

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.