Vietnam Vizesi Almanın En Kolay Yolu

Vietnam Vizesi Almanın En Kolay Yolu

Vietnam, özellikle son yıllarda dünyanın her yerinden insan tarafından ziyaret edilen uğrak bir nokta haline geldi.

Vietnam,  özellikle son yıllarda dünyanın her yerinden insan tarafından ziyaret edilen uğrak bir nokta haline geldi.  Bunun sebebi, inanılmaz doğası,  kendinize özgü kültürleri, yemekleri, güler yüzlü insanları ve biraz da kapalı bir ülke imajı çizmesi.  Bu nedenden ötürü de ayrıca merak uyandırmaktadır. Vietnam sadece savaş filmlerinden anımsadığımız bir ülke iken artık bu değişmektedir. Vietnam ölmeden önce gidip görülmesi gereken ülkelerden biridir.

 

Vietnam, Türk vatandaşları tarafından da çok sık ziyaret edilen bir ülkedir.  Vietnam, Türkler’den vize istemektedir. Vietnam vizesi diğer ülke vatandaşları için çok kolay olsa da bizi riskli ülkeler kategorisinde değerlendirdikleri için Vietnam vizesi’ni direk konsolosluk aracılığıyla başvuru yapma durumumuzda zor bir şekilde alabiliyoruz. Şimdi Vietnama vize en kolay nasıl alınır ondan bahsedelim.

Vietnam vizesi nasıl alınır ?

Vietnam vizesi alabilmek için, öncelikle  Vietnam C1 belgesi (Vize onay mektubu) diye bir belge temin etmemiz gerekiyor. Bu belge başvurusu için sizden  pasaportunuzun ilk sayfasının kopyası ve uçak bileti rezervasyonlarınız gerekiyor. Bu başvurumuzu Whatsapp veya Mail aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Ortalama 10 iş günü içinde bize belgemiz yine mail aracılığıyla geliyor. Bu belgenin çıktısını alıp, yanımızda 2 adet biyometrik fotoğraf bulundurarak  Vietnam’a uçabiliyoruz. Havalimanına vardığımızda pasaport kontrolü öncesi Vizesi ofisine giderek. Pasaportumuzu, 2 adet biyometrik fotoğrafımızı teslim ederek vizemizi kolay bir şekilde alıp, ülkeye giriş yapıyoruz. 

 

Vietnam C1 belgesini Nasıl Temin Ederiz ?

Vietnam c1 belgesi temin edebilmek için Vietnam’da bir firmayla iletişim kurmanıza gerek yok.Çünkü bu biraz riskli olabilir, güvenilir firma bulmak açısından. Başvurunuzu Türkiye’de  uygun fiyata ve garantili bir şekilde yapan Vietnamavize.com firması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Firmanın avantajı şu, başvuru aşamasında herhangi bir ödeme yapmazsınız. Daha önceden bahsettiğimiz üzere sadece pasaportunuzun sadece görüntüsü ve uçak bileti rezervasyonlarınızı iletmeniz yeterli.  Ortalama 10 iş gününde belgenizi tarafınıza iletiyorlar. Belgenizin geçerliliğini konsolosluk aracılığıyla teyit ettikten sonra ödemenizi yapabiliyorsunuz. Bu açıdan %100 güven veriyorlar. Instagram hesaplarında da oldukça şeffaflar. Referanslarını inceleyebilir, Vietnam vizebaşvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Firmanın iletişim bilgileri :

Website :https://www.vietnamavize.com

Mail :vietnamavize@gmail.com

Whatsapp/Tel : +90 541 210 20 20

Instagram :  @vietnamavize

Havalimanında Vietnam Vizesi Almak Riskli Mi ?

Hayır değil. Çünkü elinizde Vize onay mektubu vizenizin onaylandığını taahhüt eder ve bu belgeyi vize yetkililerine sunarak onaylanmış bir vizenizi pasaportunuza işletirsiniz. Yeni bir vize başvurusu yapmayacağınız için havalimanında sorun yaşama riskiniz bulunmamaktadır. İçiniz rahat bir şekilde uçabilir vizenizi havalimanında pasaportunuza işletebilirsiniz. Alternatif bir yöntem olarak vize onay mektubunuzu temin ettikten sonra vizenizi konsolosluk aracılığıyla pasaportunuza işletebilirsiniz. Sadece burada maliyet farkı devreye girmektedir. Havalimanında  vize işleme ücreti maliyeti 25 usd iken konsolosluk sizden  60-110 usd arasında bir vize işleme ücreti talep etmektedir.

Vietnam’a Karayoluyla Girişlerde Vietnam Vizesi

Vietnma’a karayoluyla girişlerde sınırda vize verilmemektedir. Kapı vizesi sadece havayoluyla girişlerde geçerli bir prosedürdür. Eğer karayoluyla girmek istiyorsanız  Vietnam vize onay mektubunuzu temin ettikten sonra vizenizi herhangi bir konsolosluk aracılığıyla pasaportunuza işletmeniz gerekmektedir. Sonrasında da sorunsuz bir şekilde Vietnam’a giriş yapabilirsiniz. Vietnam vizesi 2020 yılında bu prosedürler geçerlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.