Zeltiq coolsculpting nedir

Zeltiq coolsculpting nedir

Zeltiq coolsculpting nedir

Zeltiq coolsculpting nedir diye oldukça merak içinde kalmış olabilirsiniz. Son aylarda çok sık duymaya başladığınız ve ünlüler tarafından da yapıldığını gördüğünüz bu uygulama nedir tam olarak ele alalım ve sizler için inceleyelim istedik. Zeltiq coolsculpting uygulaması bölgesel bir zayıflama aracıdır. Yani ameliyat yaptırmanıza gerek dahi olmadan en inatçı yağların yok edilmesini sağlıyor olacak. Var olan fazla yağların yüzde 40’ına kadar alımı yapılmakta ve kişi istediği hatlara kısa sürede ve etkili bir biçimde sahip olabilmektedir. Zeltiq coolsculpting Doktor Mustafa Karataş aracılığı ile sizlere ulaşıyor ve yağlarınız sizlerden dondurulmuş bir şekilde ayrılmış oluyor.

Zeltiq coolsculpting İstanbul kliniğinde hizmet veren Mustafa Karataş ile sizler en kolay yöntem aracılığı ile kilo vermeye başlıyor olacaksınız. Zeltiq coolsculpting İstanbul tedavisinde aslında artı olan okadır çok şey var ki bunlardan biri de her seferinde tekrarlamak zorunda kalmamanız. Yani bir seans iki seans gibi kavramlar bunda yok. Bir kere geliyorsunuz ve sonrasında sizler yaklaşık 3 ay içinde son başarılı sonuca ulaşmayı bekliyor olacaksınız. Zeltiq coolsculpting İstanbul adresinden ulaşım sağlayarak inatçı yağlarınız için kurtuluş olan bu yöntemi mutlaka denemeli ve artık saatlerinizi spor yaparak ya da nefsinizi körelterek diyet yapmak zorunda kalmıyor olacaksınız. Üstelik asla çevre dokularınıza zarar vermez ve sadece kas üstünde bulunan yağları hedef aldığı için bir yan etkisi bulunmakta da ve sizleri korkutmaktadır.

Thermage ise yüz kısmı ve yine bazı vücut noktaları için en başarılı sonuçları sunan bir yöntemdir. Thermage ile sizlerde hem yüzünüz için hem de kol bacak gibi kısımlarınız için sıkılaştırma ve gençleştirme etkisini alabilirsiniz. Örneğin zayıflama sonrası kollarınızın sarkması sorunlarını da bu yöntem ile yok ettirebilirsiniz. Thermage ile hem kısa sürede gençleşecek hem de sıkılaşıyor olacaksınız. www.drmustafakaratas.com adresinden detayları öğrenebilir ve kendiniz için randevu alabilirsiniz. Bu uygulamalar için doğru aday olup olmadığınızı doktorunuz aracılığı ile öğrenmiş olacaksınız.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.