Tesbih Denilince İlk Akla Gelen Bizim Sitemiz

Tesbih Denilince İlk Akla Gelen Bizim Sitemiz

Tesbih Denilince İlk Akla Gelen Bizim Sitemiz

Tesbih deyince ilk akla gelecek olan sitemizde en zengin tespih çeşitlerimizle bu sezonda da karşınızdayız. İster 99 luk ibadet tesbihlerinden tercih edin isterseniz tercihiniz 33lük sabır tespihlerinden yana olsun, tesbih konusunda en zengin modelleri sitemizde bulabileceksiniz. Örneğin tespih çeşitlerimiz arasında 925 ayar gümüş olan ve parmaklarınızın arasında en şık görünümüyle yer alabilecek olan gümüş tesbihlerimiz mevcuttur.

Öte yandan Erzurumun bağından kopup aramıza gelmiş olan Oltu bölgesine ait olan tesbihlerden de bahsetmen olmaz elete. Oltu taşı tesbihlerimizyatıştırıcı etkileriyle de emrinize amadedir. Ter altından çok zor şartlarla çıkarılabilen yarı değerli oltu taşı parmaklarınızın arasında çekildikçe daha çok parlayacak ve can bulacaktır. Oltu taşı tesbihlerimiz tek sıra, dilimli modeller, baklava dilimli, sarı sarma, yıldız işlemeli, karpuz dilimli sıvırcık, baklava dilimli – karpuz işlemeli, sarı karpuz işlemeli yarma modelleri ve daha burada sayamayacağımız birçok çeşide sahiptir.

Yine daha ziyade bayanların tercihi olacak olan kehribar tesbihlerimiz İse ışıl ışıl parlayan – kor alevi andıran sarı tonlarının güzelliği ile karşınızda olacaktır. Örneğin Osmanlı sıkma traşlanmış kehribar, Yemen zar kehribar,  yeni sıkma kehribar tesbih modelleri, tornalanmış Osmanlı sıkma modelleri, yeni ateş kesme kehribar modelleri, su damlası renk süzmesi, kapsül kesim ateş kehribartesbih modelleriyle sizi sizden alacak güzellikte karşınıza çıkacaktır.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.