Ufak Tefek Cinayetler 14.Bölüm Kıyafetleri, Sponsorları ve Markalar!

Ufak Tefek Cinayetler 14.Bölüm Kıyafetleri, Sponsorları ve Markalar!

Star Tv’nin En çok izlenen dizilerinden biri olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu hafta en çok merak edilen diziler arasında başı çekiyor!

Star Tv’nin En çok izlenen dizilerinden biri olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu hafta en çok merak edilen diziler arasında başı çekiyor! Geçmişin birer birer ortaya döküldüğü bu bölümde her hafta olduğu bu haftada dizi kıyafetleri birbirleriyle yarışıyor! Özellikle bu dizide en çok merak edilen Pelin’in ne giyeceği büyük merak konusu.

Tüm Dizi kıyafetlerini bir yerde toplayan ve tüm dizi sponsorlarını markalarını ve hatta ürün linklerini tek bir blogta toplayan dizikiyafetleri.net üzerinden Bu akşam dizi ile aynı anda Ufak Tefek Cinayetler 14.Bölüm Kıyafetleri ve sponsorlarını takip edebilirsiniz. Aynı zamanda diğer dizilerin sponsorlarına da buradan ulaşmanız mümkün! Erkeklerde Serhan’ın şıklığı da en merak edilenler arasında.  Dizide gördüğünüz her şeyi sitede arayabilirsiniz.

Takı, Koltuk, Saat, Gözlük, Moda aklınıza ne gelirse bu blogda! Ayrıca merak edip blog da bulamadığınız ürünleri ilgili dizinin o haftaki bölüm yazısına (Örnek 14.Bölüm) yorum yaparak sorabilir, İnstagram ve Facebook sayfalarından iletişim kurarak aklınızdaki soruların cevabını alabilirsiniz. Buradan bulduğunuz ürünün linki varsa linkine tıklayarak veya marka ve model stok kodundan ilgili markada da arama yaparak ürüne ulaşabilirsiniz. Blog sadece ürünlerin markalarını açıklıyor. Herhangi bir ürün satışı vs yoktur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum