Tubidy ile MP3 kültürü geri dönüyor!

Tubidy ile MP3 kültürü geri dönüyor!

Online MP3 indirme özelliği ile müzik severlere birçok alternatif sunan Tubidy müzik platformu; popüler şarkı arama özelliğiyle, müzik severlerin araştırma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Online MP3 indirme özelliği ile müzik severlere birçok alternatif sunan Tubidy müzik platformu; popüler şarkı arama özelliğiyle, müzik severlerin araştırma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Tarkan Yolla şarkısını paylaşıma açan ilk müzik platformu olarak dikkat çeken Tubidy müzik platformunda; tüm müzik türleri için, şarkı arama eklentisi bulunuyor.

En Popüler Mp3'ler Tubidy Müzik Platformunda

Kullanıcıların indirme sayısına göre oluşturulan, popüler Tubidy mp3 başlığının bulunduğu Tubidy müzik platformunda; şarkı aramak için kısıtlı zamanı olan kullanıcılar, hazır listeden kendilerine hitap eden popüler şarkıları indirebiliyor. Arabesk müzikten, rock müziğe kadar geniş yelpazeli mp3 seçeneklerinin bulunduğu Tubidy müzik platformunda; indirme işlemleri için, kullanıcılardan hiçbir ücret talep edilmiyor. Favori listelerini oluşturarak, şarkılarını Tubidy üzerinden dinlemek isteyen kullanıcılar ise; HD ses kalitesi ile oluşturdukları müzik listelerini, akıllı cihazları üzerinden zaman ve yer sorunu olmadan dinleyebiliyor.

Tubidy En Yeni Mp3 Albümler

Hayranı oldukları sanatçıların, tek bir şarkısı ile yetinmek istemeyen Tubidy kullanıcıları; Tubidy müzik indir eklentisini, albümlerin tamamını indirmek için kullanabiliyor. Şarkıların tamamının, tek bir talimatla indirilebildiği en yeni Mp3 albümler başlığında; sadece belirli şarkıları indirmek isteyen kullanıcılar ise, indirme seçimlerini kendilerine özel olarak oluşturabiliyor.

Tubidy Son Eklenen Youtube Şarkıları

Kullanıcılarının taleplerini karşılamak amacıyla, özel performansları da site içeriğine dahil eden Tubidy site yönetimi; konser görüntülerini, programa özel şarkıları ve akustik sanatçı performanslarını, Tubidy mp3 indir özelliği ile kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Albüm dışı ya da kayıt dışı şarkılar için de takip edilebilen son eklenen Youtube şarkılarında; şarkının indirme kalitesinin kullanıcılar tarafından belirlenebilmesi, müzik dinleme zevkini artırabiliyor.

Tubidy ile Müzik Hakkındaki Güncel Haberleri Alın

Hayranı olduğu sanatçılar hakkındaki güncel haberleri, albüm çalışmalarını ve konser bilgilerini merak eden kullanıcılara özel oluşturulan Tubidy güncel haberler alt başlığında; şarkı indir dışındaki tüm hizmetler, anlık olarak sisteme dahil ediliyor. Bu sayede, hayranı olduğu sanatçılar için etkinlik takvimi takip etme zorunluluğundan kurtulan Tubidy kullanıcıları; Tubidy online müzik platformunu, farklı ihtiyaçları için de kullanabiliyor.

 

Yepyeni Müzikler

Tarzınızdan çok farklı müzikleri de bulabileceğiniz bir web sitesi arıyorsanız da doğru yerdesiniz. Ercan Turgut Feleğe Sitem dinleyin ve farkın ne kadar şaşırtıcı olduğuna tekrar kanaat getirin. Oradan da Jack Johnson - In between dreams dinleyerek Jack'in kadife gibi dinlendirici sesinin keyfini çıkarın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum