Sosyal Medya ve instagram

Sosyal Medya ve instagram

Sosyal hayat dendiğinde aslında akla bilindik birkaç site gelir. O sitelerden biride fotoğrafların dünyası olan instagramdır.

Sosyal hayat dendiğinde aslında akla bilindik birkaç site gelir. O sitelerden biride fotoğrafların dünyası olan instagramdır. Instagram kısa süre içinde milyonlarca kullanıcıya ulaşarak sosyal dünyada çok büyün başarı elde etmiştir. Bu başarının altında reklam kullanılmıyor olması ve facebook tarafından satın alınmış olması ön plana çıkmaktadır. Kullanıcılar tarafından 7’den 70’e kadar soluksuz bir şekilde kullanılan instagram fotoğraf ve video paylaşımına imkan vermektedir. Yazı paylaşmak mümkün değildir. Paylaşmak istediğiniz şeyleri video veya fotoğraf olarak paylaşabiliyorsunuz.

Sizde en özel en güzel en romantik anları instagramda paylaşarak yeni takipçiler kazanabilir, istediğiniz kişiyi takip edebilirsiniz. Ayrıca butikler aracılığı ile de alışverişlerde yapabilirsiniz. Sizde bu sosyal medyanın en büyük dünyasında yer almak, köşe kapmak istiyorsanız bu dünyaya girip Instagram hayatına katılabilirsiniz. Sende ınstagram kaydol ya da instagram üye ol bu dünyada yerini al.

Instagram kayıtta yaşayacağınız sorunları http://www.instagramkaydol.com adresi aracılığı ile çözebilir, efekt programları keşfederek fotoğraf veya videolarınıza yenilikler katabilirsiniz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.