Digitürk’ün Ayrıcalıklı Dünyasına Adımınızı Atın

Digitürk’ün Ayrıcalıklı Dünyasına Adımınızı Atın

Digitürk size teknolojinin son ürünlerini sunuyor. Sizde Digitürk’e ilk adımı atabilirsiniz.

Digitürk ile harika bir dünyaya ilk adımı atabilirsiniz. Teknolojinin son ürünü olan Digitürk, dijital yayıncılıkta sahip olduğu birikim ile milyonlarca aboneye hizmet sağlar bir konuma ulaştı. Birbirinden güzel tematik kanallarda yayın ağlarına sahip olan Digitürk, buna ek olarak internet ve diğer konularda da farkındalığını ortaya koyuyor. Peki bu kadar teknolojik bir firmanın yine teknoloji kullanımını sunması kafaları karıştırmıyor mu? Digitürk Yardım Sayfası bu tarz kafa karışıklıklarında devreye girerek aklınızda ki tüm soruların cevabını size iletiyor.

Digitürk, müşterilerinin tüm sorularına yanıt verebilen bir yapıya sahip. Bu sebepledir ki aranılan tüm içerik kolay bir şekilde bulunur. Bu gibi durumlarda müşterilerine hem hızlı hem de kolay bir çözüm sunmak amacıyla oluşturulan Digitürk Fatura Yardım sayfası ile en çok merak edilen konuların cevaplarını kolay bir şekilde bulabileceksiniz. Digitürk’ün muhteşem fırsatlarından yararlanabileceğiniz kampanyalarına ek olarak faturalarınızı da anlık takip edebilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Digitürk’e kayıtlı olan cep numaranızdan Fatura yazıp 3555’e mesaj atarak faturanızı anında öğrenebilme şansını elde edebileceksiniz. Buna ek olarak başka bir sorgulama yöntemi ise online işlemler menüsünden gerçekleşecektir. Digitürk’ün normal şartlarda hesap kesim tarihi her ayın 3’ü olarak belirlenmiştir. Son ödeme tarihi ise 16’sı olarak belirlendi. Tatil gibi zorunlu sebeplerle bu tarihlerin kimi zaman 1-2 gün ileri veya geri alınabileceği de şirket tarafından size bildirilmektedir. Tüm üyelere faturalama sürecinde ön ödemeli sistem uygulanır. Her ayın 3'ünde kesilen faturanın bir sonraki ay için alınacak olduğunu göstermektedir.  Digitürk faturasında aylık bedel faturada görünür. Ön ödemeli sistemin devrede olduğunu unutmayın. Seçtiğiniz pakete geçiş yapılan tarihten fatura kesim tarihine kadar alınan hizmetin ve önümüzde ki ay alınacak hizmetin bedeli burada görülür. Bunlara ek olarak kiralanan ekipmanın giderleri, dijital yayın bedeli, izle ve ödeme ücretleri, Digitürk dergi ücretleri, KDV, Gecikme Faizi gibi tutarları da görebilirsiniz.

Birbirinden güzel özellikleriyle farkındalık yaratan Digitürk’ün hemen aboneliğini gerçekleştirebilirsiniz. Harika fırsatlar eşliğinde size ulaşan bu paketlerin keyfini sürebilirsiniz. Unutmayın, Digitürk sizi fazladan faturalar ile yormaz. Taahhüdünüzde ne varsa yalnızca o tutarı öder ve faturanıza yansıdığını görürsünüz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.