Şişli Savcısı Turgay Evsen

Şişli Savcısı Turgay Evsen

Geçen cumartesi günü yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Şişli Cumhuriyet Savcısı Turgay Evsen, Nazilli'de toprağa verildi.

1950 yılında Ankara'da doğan Turgay Evsen, 1978'de Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 1980 yılında Diyarbakır Dicle'de Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başladı. Daha sonra Isparta Yalvaç, Giresun Şebinkarahisar, Denizli Sarayköy, Erzincan Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptı. Erzincan ve Kırşehir'de görev yaptıktan sonra İstanbul Şişli Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Evsen, 2006 yılının Kasım ayında kansere yakalandı

Turgay Evsen, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji bölümünde bir yıldır tedavi görüyordu. Turgay Evsen, eşi Münevver ve çocukları Buğra ve Muhammet Bülent'in isteği üzerine çok sevdiği Nazilli'de defnedildi.

Garaj Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Çalışkan, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, cumhuriyet savcıları, hakimler ve yakınları katıldı. Turgay Evsen, cenaze namazının ardından Evranlı Mezarlığı'nda defnedildi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum