Şişli Belediyesi'nde kirli ittifak!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye bir haberle çalkalandı Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz İstanbul’da yürütülen PKK/KCK operasyonunda tutuklandı. 

İttifak seçim öncesinde belirlenmişti!

CHP’nin ittifak politikası aslında seçim öncesinde belliydi Sn. Muammer Keskin seçim öncesi katıldığı bir etkinlikte HDP ilçe yöneticisinin ‘’Kürdistan’da belediyeleri alacağız’’ sözlerine sessiz kalışından HDP/PKK kadrolarının gizli ittifak sonucu belediyeye yerleştirileceği öngörülüyordu.

Sn. Muammer Keskin Hangi Tarafta?

Yerel seçimler öncesi Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkan adayı Sn. Mustafa İlker Yücel ve Şişli Belediye Başkan Adayı Sn. Bülent Kadri Önal ‘’ Sn. Muammer Keskin hangi taraftasınız? Apo’nun heykelini dikmek isteyenlerle Şişli’de harç mı karıyorsunuz?’’ diye sormuştu.

Bu son yaşanan durum gösteriyor ki Şişli Belediyesi’nde harç karmadan daha öte bir durum var belediyenin birimleri, müdürlükleri HDP/PKK kadrolarına peşkeş çekilmiş durumda.

HDP/PKK ile gizli ittifakın diyeti mi ödeniyor?

Savcılığın hazırladığı dosyada Cihan Yavuz’un HDP/PKK kontenjanından seçildiği yazıyor. Cihan Yavuz’un evinde yapılan aramada PKK’nın yayın organları, terörist başının fotoğrafları ve telefonunda yapılan inceleme sonucunda örgütün şehir yapılanmasında görev aldığı, mitingler, açlık grevleri, ölen örgüt üyelerinin ailelerine parasal destek verdiği savcılık dosyasında yer alıyor.

Bu duruma Sn. Muammer Keskin’in açıklık getirmesi gerekir. Cihan Yavuz Belediye Başkan Yardımcılığına HDP/PKK kontenjanından mı seçildi? Belediyede yapılan soruşturma kapsamında Şişli Belediyesi’nin kaynakları PKK’ya aktarıldıysa açıklamanız ve tavrınız ne yönde olacak?  Belediyenin hangi kurum ve birimleri bu kirli ittifak dahilinde HDP/PKK kadrolarına peşkeş çekildi?

CHP ve İyi Parti Seçmenine HDP/PKK’ya mı oy verdirttiniz?

CHP yönetimi biz HDP ile ittifak halinde değiliz  diyerek kirli ittifakı red ediyordu bugün yaşanan durum gösteriyor ki CHP açıkça HDP/PKK ile ortaklık halinde. Bu ortaklık sonucunda belediyeye birimler ve müdürlükler verilerek diyet ödenmektedir.

Türk ordusu sahada PKK’nın belini kırarken siz Atatürkçü ve milliyetçi düşüncelerle CHP- İyi Parti ittifakına oy veren CHP ve İyi Parti seçmenine HDP/PKK’ya oy verdirtmiş olmuyor musunuz?. Bütün bu sorular Şişli halkının cevap beklediği sorulardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.