Sevgililer Gününe Özel Zen Baget Yüzük Çeşitleri!

Sevgililer Gününe Özel Zen Baget Yüzük Çeşitleri!

Evlilik tekliflerinde sıklıkla kullanılan baget model yüzüklerde fiyatlar da en çok merak edilen konu başlıklarındandır.

 

Pırlanta modellerinde alternatifler içinde bulunulan çağa göre değişim göstermektedir. Pek çok kimse tarafından bilinmemesine karşın özellikle pırlanta yüzüklerde de bir moda algısı bulunmaktadır. Var olan moda algısı ise son zamanlarda baget yüzük modellerinin diğerlerine göre daha revaçta olduğunu göstermektedir. Peki, bu tür yüzüklerin diğerlerinden farkı nedir? Pırlanta yüzüklerde farklılık kesimlerden ileri gelmektedir. Prenses kesimlerden damla kesime kadar pek çok farkı alternatif, kadınların beğenisine sunulmaktadır. Baget kesim ise diğerlerine göre daha dikdörtgen ya da kare olanlardan oluşmaktadır. Üstelik baget kesim olarak temin edilen pırlanta yüzüklerin baget kolyeler ile kombin edilmesi ve takım oluşturulması da mümkündür.

zen-pirlanta-crea2.jpg

Zen Baget Yüzük Modelleri

Baget kesim olarak satışa sunulan yüzük modelleri arasında alternatifler geniş tutulmaktadır. Bu sayede sadelikten yana olanlar da abartıyı sevenler de hayal ettikleri yüzük modellerine erişim sağlayabilmektedir. Baget yüzüklerde sade bir yapı tercih edenler için sadece bir baget kesim ve klasik beyaz halkadan oluşan modeller önerilmektedir. Buna karşın en çok satan modellerin başında ana taşın kenarlarında küçük taşlar çevrilmesi ile oluşturulan bulunmaktadır. Abartılı bir yüzük isteyenler için yüzüklerin halka kısımlarında da taş işlemeleri kullanılmaktadır. Ya da halka klasiklikten kurtarılarak taşın kenarından zarif bir şekilde geçirilmektedir. Yüzük modellerinde seçenekler çok olmasına karşın günlük kullanım açısından tamamı belli ölçütlere göre yapıldığından sorunsuz şekilde tercih edilebilmektedir.

zen-pirlanta-crea3.jpg

Zen Baget Yüzük Fiyatları

Evlilik tekliflerinde sıklıkla kullanılan baget model yüzüklerde fiyatlar da en çok merak edilen konu başlıklarındandır. Öncelikle gerek evlilik teklifinde gerekse özel günlerde pırlanta temin etmek artık eskiden olduğu kadar bütçeleri zorlamamaktadır. Çünkü şık tasarımlarla buluşturulan modeller her cebe uygun hale getirilmektedir. Üstelik internet sitemizden yapılan alışverişlerde kredi kartlarına taksit gibi imkânlar olduğu da bilinmektedir. Yine de seçimlerin ne şekilde yapılacağı fiyatların belirlenmesinde etkilidir. Büyük taşlı bir model baget küpe ya da kolye ile kombin edilerek satın alındığında daha yüklü ödemelerin yapılması gerekecektir. Ancak özellikle kampanyalı ürünlerimizden istifade ederek alışverişlerinizi oldukça uygun fiyatlı şekilde tamamlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.