Seo Yarışında Google Sıra Bulucu Önemi

Seo Yarışında Google Sıra Bulucu Önemi

İnternet siteleri için en önemli konu olan seo çalışmaları sitelerin Google’daki sıralarını oluşturarak o sektördeki rekabeti belirlemekte.

İnternet siteleri için en önemli konu olan seo çalışmaları sitelerin Google’daki sıralarını oluşturarak o sektördeki rekabeti belirlemekte. Google’da kaçıncı sırada olduğunun büyük önem kazandığı rekabette internet siteleri, arama motorlarında en üst sırada çıkmak için büyük çaba harcamakta. Siteler için en önemli trafik kaynağı olan arama motorlarında en üst sırada çıkarak daha fazla takipçiye ulaşmak isteyen internet siteleri bunun için seo yani arama motoru optimizasyonu yapmakta. Bu seo çalışmaları sonrası Google sıralaması oluşurken sitelerin kaçınca sırada olduğu o sektördeki sitelerin kaderini belirlemekte. Bu noktada Google sıra bulucu hizmeti sağlayan servisleri kullanarak anlık olarak kaçıncı sırada olduğunu öğrenmek kritik önemde. Google’da kaçıncı sırada olduğunu belirleyerek buna göre çalışmalarına yön veren internet siteleri bu sayede doğru hamleyi doğru zamanda yapabilmekte.

Arama motorları için yapılan seo çalışmalarının sonucu olarak belirlenen Google sıralaması daha fazla takipçiye ulaşmak isteyen internet sitelerinin sürekli takibinde olmak zorunda. Google’da kaçıncı sıradayım diye merak eden site sahipleri Google sıra bulucu servisini kullanarak sıralamadı yerlenini öğrenebilmekte. Bu şekilde istediğiniz anda yapabileceğiniz sitem kaçıncı sırada araması ile sitenizin aradığınız anahtar kelimede kaçıncı sırada olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu hizmeti kullanarak seo çalışmalarının programını yapan ve google’da yükselmek isteyen webmasterlar bu şekilde gereken çalışmaları kolay bir şekilde yapabilmekte.

Google sıra bulucu servisleri arasında en doğru ve gerçek sonucu veren servisin önemi de şüphesiz çok önemli. İnternet sitelerinin ve webmasterların Google sıralamasını ve geleceğini belirleyen arama motoru sıra bulucu servisleri arasında ön plana çıkan ise pythontr.com internet sitesi. Python programlama ve teknoloji haberleri yayınlayan www.pythontr.com sitesinin vermiş olduğu Google sıra bulucu aracı tamamen gerçekçi sonuçlar vermekte. Ayrıca sunulan Google sıra bulucu aracının Google Api’si kullanılmadığı için tamamen doğru sonuçlar webmaster ile paylaşılmakta.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.