Samsung Galaxy S7 edge modeli nasıl olacak?

Samsung Galaxy S7 edge modeli nasıl olacak?

Teknoloji dünyası devlerinden Samsung, akıllı telefon serisine Samsung Galaxy S7 edge ile mi devam edecek. Peki, Galaxy S7 edge modeli ne zaman çıkacak. Galaxy S7 edge özellikleri ve fiyatı ise büyük bir merak konusu..

Teknoloji devleri arasında bulunan Samsung, önümüzdeki sene yalnızca bir kavisli Galaxy Edge modeli üretebilir. İsmi de tahmin edeceğiniz üzere Galaxy S7 Edge! Galaxy S7 edge modeli şu anda kullanıcılar tarafından büyük bir merak uyandırmış olsa da, Samsung bu yeni model ile alakalı resmi bir açıklama yapmadı.

Gelecek sene çıkması beklenen Galaxy S7'nin "Edge" sürümünün önceden olduğu gibi kavisli bir ekranla geleceğine kesin gözle bakılıyor. Bununla birlikte Edge modelindeki çeşitlilik, eskisi gibi olmayabilir. PhoneArena'nın Vietnam merkezli kaynaklara dayandırdığı haberine göre Samsung, önümüzdeki sene yalnızca tek bir kavisli telefon tanıtabilir.

Bununla birlikte PhoneArena'nın kaynakları, hangi Edge modeliyle tanışacağımızı, hangi modelin kırpılacağını söylemiyor. PhoneArena'ya göre 2016'da görmeyeceğimiz model, 5,8 inç'lik büyük Edge olabilir.

Alman medyasında dolaşan bir dedikoduya göre ise Galaxy S7 Edge, çift tarafı kavisli ekran yerine yalnızca tek yanı kavisli bir ekranla gelecek (Galaxy Note Edge gibi). Bu dedikoduların kaynağı da PhoneArena gibi Vietnamca bir blog sayfası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.