ROMANTİK KOMEDİNİN AKICI BİR ÖRNEĞİ: ACİL AŞK ARANIYOR

ROMANTİK KOMEDİNİN AKICI BİR ÖRNEĞİ: ACİL AŞK ARANIYOR

ROMANTİK KOMEDİNİN AKICI BİR ÖRNEĞİ: ACİL AŞK ARANIYOR

Acil aşk aranıyor konusu hastane ve doktorlarla kesişen dizilerimizden biri. 2015 yılı mart ayında doktorların hayatına romantik komedi penceresinden bakarak izlenecekler listemize girdi. Aslında dizi 2015 Şubat ayında aynı senaryo, yapımcı kadrosuyla Acil Servis ismiyle ekranlara yine SHOW TV’den merhaba demişti. Yalnız bu dizideki dram havasının çok uzun süre gitmeyeceği mi anlaşıldı nedir, dizi Acil Aşk Aranıyor ismine ve romantik komediye dönüştü. Bu dönüşümde Nisan karakterinin katılması oldukça etkili oldu. Sakarlıklarıyla dizideki dramın dengesini birden romantik komediye kaydırdı. full dizi izle adı altında sıralanan diziler arasından iki bölümlük denemeyi de yenilenen halin ilk bölümünü de keyifle seyrederek anlattıklarımızı karşılaştırabilirsiniz.

Oyuncu kadrosunu açıklayıp ilerleyerek sizi dizi hakkında bilgilendirmeye devam edelim. Serhat Teoman sert bakışlarıyla Sinan karakterini canlandırıyor. Sinan’ın Duygu Yetiş tarafından canlandırılan sakar doktor adayı tipine hem sevgi duyup hem mesafe koyma rollerinde yüz karakteristiği gerçekten etkili oldu. Nisan Sinan’ın yanına stajyer doktor olarak gelen sakar kız olarak hastanede tanınmadan. Hocasının bir de onun alt komşusu olduğunu öğrendi. Tabi öğrenmeden önce arabasını çarpmış, sabahını mahvetmiş ve onu hafif de olsa yaralamıştı. Bu kadar sakarlığa rağmen Nisan sarı Volkswagentosbağa klasiğiyle kızıl kıvırcık saçları çilli yüzüyle kızılabilecek bir karakter değil.

Rojda Demirer elini eteğini çekse de dizide Sinan’ın ablası Ayla karakterini canlandırıyor ve aynı hastanede çalışıyordu. Ayla’nın sevgilisi Tamer Tıraşoğlu tarafından canlandırılan Berzan da yine aynı hastanede çalışan bir doktor ve Sinan’ın yakın arkadaşı. Dişi Mr Bean Nisan elbette ki onlarla da gayet kahkahaya değer bir şekilde karşılaşıyor. Gökhan Soylu yakışıklılıklar, sakarlıklar, zeka oyunları arasında gerçek hayattan bir doktor kesiti başarılı sade de espri anlayışı az tercih edilir türden. Acil Aşk Aranıyor izle ve ilk bölümlerden itibaren bu karakterler arasında dönen komikliklere tanık ol deriz.

Dizi de yan karakterler de eğlenceyi ayakta tutacak başarılı bir oyun sergiliyorlar. Bunlar içinde erkek hemşire Malik oldukça önemli bir yer tutuyor. Serkan Öztürk tarafından canlandırılan karakter, hani hastanelerde her şeye karışan her şeyi bilen ve burnunu sokan hasta bakıcı tipi vardır ya, onlardan bir tanesi çok güzel ekrana taşıyor. Oyuncu böyle az karakter sorunlu ama özünde iyi komik insan tiplerini sahnelemekte tiyatrodan sinemaya, sinemadan dizi dünyasına başarılı bir çizgi tutturuyor.

Nisan aslında biraz acı tadı da karışmış bir şekilde hocası Sinan doktora aşk duyuyor. Bu aşk duygusu dizinin başlangıç bölümlerinde hikayenin merkezinde tabi zamanla Sinan’da Nisan’a aşık oluyor ve çekişme hem daha çetrefilli hem izleyici için daha ilgi çekici bir hal alıyor. Gözde Mukavelat Sinan’ın eski aşkı Özge karakteri ile diziye dahil olduğunda Nisan’ın kıskançlık duyguları içinde kıvranmasına neden olmuştu. Son dönemde Abidin karakteri ile Sertan Erkaçan aynı görevi bu kez Sinan’ın penceresinden üstleniyor. Sinan ile Abidin arasındaki çok yıllık çekişme ve Sinan’ın üstünlüğü ise dizinin ilerleyişinde zevkli bir denge unsuru konumunda.

Derya Alabora Türkan Hanım karakteri ile başarılı bir oyunculuk ortaya koyuyor. Dizinin Asuman hemşiresi Sinem Uçar gözlerin aradığı bir karakter olarak diziye güçlü bir tat katıyor. Senaryo doğrultusunda karakterleri değişen dizinin kadrosunda Belit Özükan Melek karakterini, Barış Aytaç Özgür’ü, Serenay Aktaş Zeynep’i canlandırıyor.

Dizinin Yapımcısı Fatih Aksoy MED YAPIM, zevkli senaryo Gül Gürsoy, Özer Çetinel, Gülsev Karagöz üçlüsü tarafından kaleme alınıyor. Çağrı Bayrak dizinin yönetmen koltuğunda. Acil Aşk Aranıyor Son Bölüm izle ve olanları kaçırma.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.