Recep İvedik 5 Ön Bilet Satışına Başladı!

Recep İvedik 5 Ön Bilet Satışına Başladı!

Şahan Gökbakar’ın senarist ve başrol oyuncusu olarak yer aldığı Recep İvedik serisi son günlerde Recep İvedik 5 için gün sayıyor.

Şahan Gökbakar’ın senarist ve başrol oyuncusu olarak yer aldığı Recep İvedik serisi son günlerde Recep İvedik 5 için gün sayıyor. Çamaşırhane film tarafından yapımcılığı üstlenilen, Togar Gökbakar tarafından çekilen film Recep İvedik’in yeni maceralarını seyirciyle buluşturmak için hazırlanıyor. Seyirciler şimdiden filmin fragmanının 25 milyondan fazla izlenmesine imza attı! 16 Şubat tarihinde beyazperdede yerini alacak olan Recep İvedik 5 ön satış olarak izleyicileri biletlerle buluşturmaya başladı. Recep İvedik 5 seansları için şimdiden salonlar bilet satışına başladı. Serinin ilgi görmesi, izeyicilerin gün sayması salonların da bu yönde erken bilet satışı yapmasına yol açtı. Yoğun ilgi Recep İvedik 5 seanlarının daha ilk haftadan büyük bir izleyici kitlesiyle salonları dolduracağını gösteriyor.

Recep İvedik 5 biletleri ön satışta

Recep İvedik 5, 16 Şubat Perşembe günü itibariyle tüm Türkiye’de vizyona girecek. Filmin hayranları ilk günden filmi izleyebilmek için yarışırken sinema salonu yöneticileri ve online bilet gişeleri filmin sevenleri için biletleri ön satışa sundu. 16 Şubat günü filmi izleyebilmek için sinemalardan veya internet bilet sitelerinden filme bilet almak mümkün. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde yaşanacak olan yoğunluk için biletlerin ön satışa sunulması oluşacak yoğunluğun kontrol edilmesini sağlıyor. 

Recep İvedik 5 bilet satışlarına dair henüz resmi bir rakam olmasa da 16 Şubat’ın Perşembe gününe denk gelmesi, gişe rakamlarının sadece hafta sonunu değil Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar’ı da kapsayacak şekilde 4 günlük bir rapor olarak sunulmasını sağlayacak. Gişede sükse yaratan filmlerin çoğunlukla hafta içi gösterime girip birkaç günü kapsayacak ilk verilere ulaşması sinemacıların yaptığı taktiklerden biri olarak biliniyor. Recep İvedik 5 de aynı taktiği kullanarak açılış rakamlarını yüksek tutmaya çalışan filmlerden biri. 

Recep İvedik 5 Fragmanı 25 milyon kez izlendi! 

Recep İvedik 5 fragmanı sadece 24 saatte 2 milyon izlenmiş, birkaç haftada bu rakam 25 milyona ulaşmıştır. Fragmana gösterilen yoğun ilginin filme yansıyacağı konuşulanlar arasında. Son filmi 6 milyondan fazla izlenen Şahan Gökbakar’ın, Recep İvedik 5 ile yeni bir rekora doğru gidecek gibi görünüyor. 

Türk sinemasının klasiklerinden biri haline gelen Recep İvedik serisi, kötü geçen bir yılın ardından insanların ihtiyaç duyduğu eğlenceyi sunmak için geliyor. Recep İvedik 5 filmi için yeni bir rekora imza atıp atmayacağına dair tahminler konuşulsa da serinin son filminin tıpkı diğer filmler gibi büyük bir ilgiyle beklendiği açıkça bir şekilde görülüyor.

Recep İvedik 5 biletlerinin satışa sunulması ile birlikte online bilet almak isteyen kullanıcıların https://www.biletinial.com/sinema/recep-ivedik-5 adresi üzerinden işlem yapabileceklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.