PROSAFETY PERİYODİK KONTROL HİZMETLERİ

PROSAFETY PERİYODİK KONTROL HİZMETLERİ

İşyerlerinizde ihtiyaç duyduğunuz her türlü hizmet için Prosafety firması ile irtibata geçebilirsiniz.

İşyerlerinizde ihtiyaç duyduğunuz her türlü hizmet için Prosafety firması ile irtibata geçebilirsiniz. Yanlış duymuyorsunuz, bakanlık tarafından yetkilendirilmiş olan Prosafety firması daima en iyi hizmeti sizlere sunma gayreti içerisindedir. Bu sektörün öncülerindendir ve en iyi ekipmanlara sahiptir.

İşyerlerinizde belirli zamanlarda yapılması gereken periyodik kontrol hizmetleri, ortam ölçümleri ve gürültü ölçümü hizmetlerinden yararlanabilmek için hemen https://www.prosafety.com.tr/ortam-olcumleri-nelerdir/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Prosafety hizmetleri tabi ki sadece bunlarla sınırlı değildir. Yazımın başında da söylediğim gibi işyerlerinde neye ihtiyaç varsa, yasal olarak ne zorunluysa mutlaka Prosafety en iyi çözümleri sunacaktır. Hijyen ölçüm, test ölçüm, test analiz,dedektör tüple anlık gaz ölçümü, toz ölçümü, termal konfor, aydınlatma, akustik gürültü ile çevresel gürültü düzeyinin tespiti gibi hizmetlere mi ihtiyacınız var. Hiç merak etmeyin. Günlerce araştırma yapıp zamanınızı boşa harcamayın. Türk Akreditasyon Kurumu tarafından verilen Akreditasyon Sertifikası ile yetkilendirilmiş olan Prosafety ile irtibata geçin yeter. Periyodik kontroller ile ilgili detaylara https://www.prosafety.com.tr/hizmetlerimiz/muhendislik-hizmetleri/periyodik-kontrol-hizmetleri/ buradan ulaşabilirsiniz.

Yüksek gürültülü ortamlarda çalışan ve işitme kaybı yaşayan, sağlıksız çalışma ortamları nedeniyle sağlığından olan çok sayıda vaka ile karşı karşıya kalınmıştır. Bu yıllardır böyle olmuştur ve sadece ülkemizde değil dünyanın hemen her yerinde de meydana gelmiştir. Ancak, insan sağlığı bu kadar önemsiz olmalıdır. İnsan  sağlığı hiçbir menfaat için hiçe sayılmamalıdır. Bu bir kültür olmalıdır. Sadece yasal zorunluluklar ile bir takım iş kazalarını önleyebilmek mümkün olmamaktadır.

İşte, Prosafety hizmetleri bu yüzden önemlidir. Prosafety tarafından denetimleri ve kontrolleri yapılan işyerlerinde iş kazaları, işçi ölümleri ve işçilerin sağlık problemleri minimize edilmekte ve yok denecek seviyelere çekilebilmektedir. Tabi ki burada tek bir firmanın çalışmaları değil, işveren ile işyeri sahibinin desteği ile bu mümkün olmaktadır.

Ülkemizde yürürlükte bulunan yasal mevzuatların gereği olarak da belirli zamanlarda periyodik kontrol yaptırılması, ortam ölçümleri ve gürültü ölçümü yaptırılması zorunludur. Her halde hiç kimse bu tür eksikler nedeniyle büyük cezalarla karşılaşmak istemez. O zaman yapmanız gereken tek şey https://www.prosafety.com.tr/hizmetlerimiz/ortam-gurultu-kisisel-gurultu-mazuriyeti/ ile irtibata geçmektir. İşyerlerinizde ihtiyaç duyacağınız her şey için bu firma ile irtibata geçin.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.