Plastik Kasa Sektörünün Lideri Benoplast

Plastik Kasa Sektörünün Lideri Benoplast

Plastik kasa, konteyner ve palet üretiminde yıllarıdır zirvede olmanın haklı gururnu yaşayan benoplast, ürünlerin kalite standartlarını anlattı.

plastik kasalar hayatımızın birçok yerinde kendini göstermektedir. Plastik kasaları tercih ederiz çünkü onlar eşyalarımızı düzene sokmamızı sağlar. Hafif, kullanışlı ve dayanıklı bir yapısı vardır. Türkiye’de ise plastik kasa sektöründe ciddi bir gelişme ilerleme söz konusudur. Birçok alanda ihtiyaç olan plastik kasalardan beklentileri karşılayabilmek için hem kullanışlı, hem dayanıklı, hem sağlam, kaliteli, hafif plastik kasalar üretilmektedir. Boş olduğunda çok az yer kaplayan, hatta katlanıp kaldırılabilen modelleri ile kullanıcıların taleplerini karşılamaktadır. Klasik duruşunun aksine yeni tasarımlar ile kullanım kolaylığı sağlayan şık ve kullanışlı modeller üretilmektedir. Burada üreticilerin temel amacı uygun fiyatlara kaliteli ürünleri kullanıcıları ile buluşturmaktadır. Bu alanda Türkiye’de en başarılı firmalardan biri uluslararası ticaret yapan ve yurt dışında da ciddi müşteri kitlesi olan Benoplast firmasıdır. Benoplast; Pazar şartlarını, müşteri taleplerini sürekli araştırarak müşteri memnuniyetini amaç haline getirmiştir. Sürekli bir takip içerisindedir ve geri dönüşümler ile eksiklerini tamamlama, her adımda bir öncekine göre farkla hareket etmeyi kendisine amaç edinmiş, müşterilerine hızlı ve zamanında ürün teslim edebilmek için çalışanlarının becerilerini sürekli artırmaya yönelik seminerler, eğitimler vermekte, firma olarak alınan kararlara çalışanlarının da ortak olmasını sağlamaktadır. Hatalarını en aza indirmek ve müşterilerinin memnuniyetini maksimum düzeye çıkarabilmek için tüm imkânlarını kullanmakta, kardan önce memnuniyet prensibi ile hareket etmektedir. Kalite politikası benimsemekte ve etkinliğini sürekli geliştirici yöntemler kullanmaktadır. Birinci sınıf hammadde ile yapılan ürünlerin gıda temasında hiçbir sağlık problemi söz konusu değildir ve son derece hijyenik koşullarda üretim sağlamaktadır. plastik kasa

Tüm bunların neticesinde sektörde yeniliklere öncü bir firma olarak uluslararası birçok ödül ve sertifikası bulunmaktadır. Bu ödül ve sertifikaların verdiği gurur ile işini her geçen gün daha da önemseyen Benoplast firması yetkilileri ve çalışanları yılmadan usanmadan çalışmaya ve müşteri taleplerini karşılamaya gayret etmektedir.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.