Pırlantanın Asaleti Atölyemizde!

Pırlantanın Asaleti Atölyemizde!

Pırlantalar elmas adı verilen ve dünyanın en eski çağlarından bu yana gelen bir mücevherin işlenmiş halini oluşturur.

Pırlantalar elmas adı verilen ve dünyanın en eski çağlarından bu yana gelen bir mücevherin işlenmiş halini oluşturur. Çok eski çağlardan bu yana hala sağlam bir şekilde kalabilmesinin nedeni ise elmasların çok sert yapıda olmaları ve kolay kolay hasar almamaların kaynaklanır. Elmaslar dünya üzerinde ender bulunan mücevherlerden olduğu için oldukça yüksek fiyatlı ve manevi anlamda da değeri yüksek olan ürünlerden olmaktadır. Elmasların işlenmiş haline ise pırlanta adı verilir. Şekil vermesi ve işlemesi oldukça zor olan elmasın en muhteşem hali de diyebileceğimiz pırlantalar için gerçekten alanında üstün bilgi ve beceriye sahip kişilerin bulunması gerekir. Bizler ise 1974 yılından bu yana tamamen el işçiliği ile üretilen pırlanta mücevher hazırlayan ve dünya çapında tanınan bir atölyeyiz. Pırlanta yüzükler, Pırlanta Kolye, pırlanta küpeler ve pırlantaya dair ne varsa hepsini en ince ayrıntısına kadar bilen ve tasarımlarında ise bu bilgileri en usta şekilde işleyen genç ve dinamik bir ekibe sahibiz.

Kadınlar için vazgeçilmez takıların hazırlanmasında kullanılan pırlantalar kolay kolay bulunamaması ve çok yüksek ısıda işlemler uygulanarak şekil alması nedeniyle eski çağlardan bu yana değerini korumuştur. Atölyemizde hazırlanan her pırlanta içinse özel yöntemler ve çeşitli teknik işlemler büyük bir özenle yerine getirilmektedir. Her ayrıntının önem kazandığı ve eşsiz bir şaheserin ortaya çıkması için var gücüyle çalışan atölyemizden çıkan her tasarımı mağazamızda görebilirsiniz. Bir fabrika gibi aynı modellerin üretimini değil farklı tasarımların cümbüşünü ve asaletini sizlere sunmaya çalışıyoruz. Oldukça zor bulunan elmasları büyük bir ustalıkla işliyor ve kişiye özel pırlanta mücevherler haline getiriyoruz. Özellikle de pırlanta yüzükler ve Pırlanta Kolye Modelleri ile yurt içinde ve yurt dışında büyük beğeni topluyoruz. Pırlanta sektörüne yön veren bir adres olmak adına çok çalışmak gerektiğinin farkındayız. Bu nedenle de en özel günleriniz için pırlanta seçimi yaparken bile ne kadar çalıştığımızı işçiliğimizden fark edebilirsiniz. Geleceğe dair nadir tasarımlar hayal ediyorsanız bizler sizin için bu tasarımları ortaya çıkarıyoruz.

Dünyanın en değerli mücevherleri arasında bulunan elmasın en özel halini bulmak istediğinizde satış mağazamıza gidebileceğiniz gibi online adresimiz üzerinden de tasarımlarımızı inceleyebilirsiniz. mercanziyagoral.com linki üzerinden sayfamıza ulaştığınızda üretimimiz hakkında daha detaylı bilgiler alabilir ve pırlantayı en özel şekilde işleyen ustalarımızın eserlerindeki inceliği görebilirsiniz. Özel günlerinizi özel dokunuşlarla hazırlanmış pırlanta ürünler ile taçlandırmak istediğinizde 40 seneden daha uzun bir zamandır hizmet veren ve pırlanta ile özdeşleşen adresimizden yardım alabilirsiniz. Ayrıca kişiye özel tasarımları da sizler için hazırlayan atölyemiz müşterilerinin memnuniyetini esas alan modelleri üretme gayreti içerisindedir. Elmasın pırlanta halini alırken hangi dokunuşlarla daha özel olacağını bilen ekibimiz kendini özel hissetmek isteyen bayanlar için en özel dokunuşlarını sunmaktadır. Eşsiz bir parlaklığa sahip ve benzersiz bir tasarımla ışıldamak istediğinizde yüzlerce pırlanta seçeneği içerisinden kendi tarzınıza en uygun olanını seçebilirsiniz. Ayrıca üreticiden direk olarak siz değerli müşterilerimize sunulan bütün mücevherler maliyetin az olmasından dolayı oldukça uygun fiyat aralıklarından satışa sunulmaktadır. Pırlantaların dünyasından daha sade bir tasarım isterseniz altın modellerimize de bakabilirsiniz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.