Penaltı panteri Bursa Merinosspor’da

Penaltı panteri Bursa Merinosspor’da

Çorlu sporun kalesini 2006-2007 sezonunda koruyan ve sezon botunca kalesine atılan Altı tane penaltı atışını da başarılı bir şekilde kurtararak,Çorlu spor taraftarınca penaltı panteri lakabı takılan kaleci Ramazan sezona şampiyonluk parolasıyla girmeye ha

Abdurrahim Yıldırım Çorlu'dan bildiriyor...


Gazetemiz Çorlu temsilciliğini ziyaret eden kaleci Ramazan Çorlu spor dan kendisi dahil bir çok futbolcunun parasını alamadığını açıkladı.

 

Çorlu spora kırgın değilim!

 

Çorlu spora ve taraftarına asla kırgın olmadığını belirten kaleci Ramazan: Çorlu’dan ayrılırken hiç kimseye bir kırgınlığım yok. Bu büyük şehrin takımının sahipsiz kalması beni gerçekten çok üzdü. Bu takım Amatöre düşmemeliydi. Yöneticiler verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediler.Şunu belirtmem gerekiyor ki! İsimlerini açıklamak istemiyorum. Yönetimden birkaç kişiye çok kırgınım. Çorlu spor taraftarının bana karşı göstermiş olduğu sevgi ve alakayı hiçbir zaman unutmayacağım. İnşallah Çorlu spor hak ettiği yere gelir ve orada mücadele eder dedi.

 

Hedefi olan bir takımın kalesini korumaktan mutlu olurum!

 

Yeni takımı Bursa Merinos spor hakkında bilgiler veren Keleci Ramazan: Bundan sonra Bursa Merinos sporun başarısı için çalışacağım. Hedefleri olan bir takım. Yönetiminden teknik kadrosuna kadar hapsi inanmış profesyonel kişiler. Bende böle bir takımın kalesini korumaktan gurur duyarım.Yeni sezonda şampiyonluk sevincimi Bursa’da yaşamak istiyorum dedi.

 

Kulüp Başkanımıza teşekkür ediyorum!

 

Kaleci Ramazan açıklamalarının sonunda Bursa Merinos spor Kulüp Başkanı Miraç Şimşek için övgüler yağdırdı. Ramazan yaptığı açıklamada: Parasal yönden beklediğim gibi bir anlaşma yaptım.Başkanımız benimle yalından ilgilendi.Sadece benle değil tüm takım arkadaşlarımla bizzat yakından ilgilenen, sorunlarını kendi sorunları gibi kabul erek çözüm arayan bir kulübün başkanı olarak yanında ve takımında olmaktan büyük mutluluk duydum.İnsani yönü tartışılmaz bir kişiliğe sahip.Futbolcusuna adeta bir baba şefkatiyle yaklaşmaktadır.Bede sizin aracılığınızla söz veriyorum bu ilgiyi ve sevgiyi boşa çıkartmayacağım dedi.Kaleci Ramazan’ın diğer bir özelliği de çok güzel sesi olması.Okuduğu türkülerle ünlü sanatçıları aratmayan Ramazan Çorlu’da oldu günlerde zaman zaman arkadaşlarına ve basın mensuplarına verdiği konserlerle hafızalarda yerini aldı.

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.