PDKS'da her bir sistemin farklı kapasitesi var

PDKS'da her bir sistemin farklı kapasitesi var

Personellerin fazlaca bulunduğu holding ve kuruluşlarda, personel takip sistemleri oldukça önemli bir üründür. Bununla alakalı olarak Perkotek faklı sistemlerle hizmet sunuyor.

Personellerin fazlaca bulunduğu holding ve kuruluşlarda, personel takip sistemleri oldukça önemli bir üründür. Bu aşamada ise PDKS sistemi konusuyla alakalı üstün hizmetler sunan ve her anlamda da güncel bilgileri sizlerle paylaşan www.perkotek.com, alanında en kullanışlı olan ürün tiplerini de sizlere en uygun fiyatlardan yansıtmaktadır. Bu ölçüde;

-Kart okuyuculu personel takip sistemi

-Parmak izi okuyuculu personel takip sistemi

-Yüz tanımlayıcılı personel takip sistemi

Günümüzde en sık kullanılan ürünler arasında yer almaktadır. Siz de bu 3 farklı üründen herhangi birisini seçerek artık personellerinizin çok daha kapsamlı bir şekilde incelendiği ortamlar yaratabileceksiniz!

Her bir sistemin farklı kapasitesi var!

Her bir sistem, kendi alanında farklı kapasite olanaklarını barındırmaktadır. Şöyle ki, örneğin parmak izi okuyuculu PDKS sistemi +5000’e kadar personel kaydetmenize yardımcı olurken; yüz tanımlayıcılı sistemler ise 50,000’e yakın kişiyi tek bir sistem altına kaydetmektedir. Bu aşamada ise ürünler tamamen sizlerin talebine göre değişim göstermekle beraber, öncü tavır ve makul ortamların değerlendirilmesi ile beraber de siz değerli kullanıcılar tarafından önem teşkil eden durumlar sunulmaktadır. Biz de bu aşamada en çok tercih edilen ürün tiplerini alternatif seçeneklerle sunuyor, bu konuda bir tercih yapma olanaklarını sağlıyoruz. PDKS sistemi adı altında sunulan ürünlerimizin tamamı garantili olmakla beraber, uzun ömürlü olarak da hizmet alma şanslarını sizlere verecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.