Pazargıda İle Güvenle Et Yiyin

Pazargıda İle Güvenle Et Yiyin

Sağlıklı ve besleyici yemeklerin ana malzemelerinden olan et ve et ürünleri, Pazar Gıda güvencesiyle, en doğal ve taze haliyle sofralarınızdaki yerini alıyor.

Sağlıklı ve besleyici yemeklerin ana malzemelerinden olan et ve et ürünleri, Pazar Gıda güvencesiyle, en doğal ve taze haliyle sofralarınızdaki yerini alıyor. Kendi çiftliklerimizde yetiştirdiğimiz ve Balıkesir çevresindeki çiftliklerde tedarikçilerimiz tarafından doğal ortamlarında yetiştirilen hayvanlardan elde edilen, zengin besin değerine sahip ürünlerimiz, gönül rahatlığıyla tüketilebilir. Çiftliklerden sanal market depolarımıza getirilen ürünler, burada, hijyen koşullarına uygun olarak hazırlanıp paketlenmekte ve tüketiciye ulaştırılmaktadır. www.pazargida.com internet sitesinde satışa sunulan ürünlerimiz, kalite belgesine sahiptir ve üretici firmanın garantisi altındadır.

Pazar Gıda; internet sitesi üzerinden sipariş verilen tüm ürünleri, birkaç saat içerisinde müşterilerinin adreslerine teslim etmekte ve nakliye için hiçbir bedel talep etmemektedir. Ürünler, soğutuculu araçlarla, tazeliğinde hiçbir eksilme olmadan sipariş sahibine ulaştırılmaktadır.

Bu güvenli ve ayrıcalıklı alışveriş olanağından faydalanmak için, birkaç dakikalık işlem sonucu siteye üye olmak ve sipariş vermek yeterlidir. Sitede satışa sunulmuş tüm ürünler, fotoğraflıdır ve ürün hakkında ayrıntılı bilgi bulunmaktadır. Kullanıcılar, sipariş verecekleri her ürün için ayrılmış olan ‘ürün notu’ alanında, ürünün nasıl hazırlanmasını istediklerini belirtebilirler. Ürünler, buna uygun olarak hazırlanıp paketlenmektedir.

Organik et ürünleri almak için tıklayın.

Sipariş bedeli, kapıda nakit olarak ödenebileceği gibi, online ya da kapıda kredi kartı ile de ödeme yapılabilmektedir. İşletmemiz, yemek kartları ile alışveriş olanağı da sunmaktadır. Ödeme güvenliği, firmamızın garantisi altındadır.

Satıştaki Ürünlerimiz

Pazar Gıda, internet sitesinde, çok çeşitli kemikli ve kemiksiz dana ve kuzu etlerini, uygun fiyatla satışa sunmaktadır. Uzman ekibimiz tarafından en kaliteli etlerden hazırlanan hamburger ve kasap köfte, ilgi gören ürünlerimizdendir. Kurbanlık ve adaklık koç satışımız da bulunmaktadır. Sakatat bölümümüzde, bağışıklık sistemini güçlendiği belirtilen paça ve işkembe, tamamen temizlenmiş ve pişirilmeye hazır biçimde yer almaktadır. Kokoreç severler için, özenle temizlenmiş baharatlı kokoreçlerimiz, dilimli ve doğranmış biçimiyle satılmaktadır.

Şarküteri bölümümüzdeki kangal ve baton sucuklar, doğal bağırsak dolumuyla elde edilmiş ve katkısızdır. Yemeklere lezzet katan dağ kekiği ve diğer doğal baharatlar; geleneksel yöntemlerle hazırlanmış domates ve biber sosları, nar ekşisi, acı biber reçeli ve acı ve tatlı şalgam suları da satıştaki ürünlerimizdendir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.