Panasonic Karre Elektrik Anahtarları ile Dekorasyonda Sonbahar

Panasonic Karre Elektrik Anahtarları ile Dekorasyonda Sonbahar

Panasonic Karre Elektrik Anahtarları ile Dekorasyonda Sonbahar

 

 

Teknolojik yenilikleri ve tasarımsal estetik zevki aynı anda sunan Viko Panasonic, geniş ürün yelpazesiyle inşaat sektöründe ihtiyaç duyulan elektrik aksesuarlarında (elektrik anahtarı, elektrik prizi vs.) en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Viko Panasonic, elektrik anahtarlarında yepyeni ürün yelpazesini sizlere sunuyor. “Panasonic, kare elektrik anahtarı ile dekorasyonda sonbahar” mottosu ile ürünlerini sergileyen Panasonic, elektrik anahtarlarıyla her mevsim olduğu gibi sonbaharda da hem dekorasyon zevki hem de tasarruf vaat ediyor. Panasonic Vikko Karre elektrik anahtarı hem ısı kontrolü hem de jakuzi açıp kapatma özelliklerine sahiptir ve hem geniş kullanım yelpazesine hem de konfora sahiptir. İşte Karre elektrik anahtarı ile ilgili detaylı bilgiler.

Elektrik Anahtarı Nedir?

 

Elektrik anahtarı nedir sorusuna kısa bir şekilde cevap verecek olursak eğer, devrenin açıp kapatılmasını sağlayan ve devrenin bu sebeple en önemli elemanıdır. Elektrik anahtarı devre elemanı sayesinde ortamlar kolaylıkla aydınlanabilmektedir.

Elektrik Anahtarı Ne İşe Yarar?

 

Elektrik anahtarı, devrede açma kapama dahilinde iki farklı göreve sahiptir ve bu görevi yerine getirerek, devreden istenen alınabilmektedir. Şimdi özelliklerinden ve ne işe yaradığından bahsedeceğim ki zaten iki farklı görevi vardır.

  • Elektrik devrelerinde var olan akımın kesilmesi,
  • Elektrik akımının yönünün değiştirilmesi

Elektrik Anahtarı Çeşitleri Nelerdir?

 

Elektrik anahtarı, elektrik prizi ya da anahtar prizi bakımından komütatör, vaviyen ve de adi elektrik anahtarı olmak üzere üç farklı başlığa ayrılmaktadır. Kullanım alanları olarak incelendiğinde sıva altı ve sıva üstü anahtar olarak ayrılırlar ve sıva üstü anahtar denilen elektrik panolarının aydınlatılmasında kullanılır. Panasonic gibi önemli bir marka tarafından satılan ve de kullanılan elektrik anahtarı türevleri ve de elektrik prizi ve anahtarlarının ne amaçlarla kullanıldığını detaylıca açıklayalım.

Adi Anahtar

  • Adi elektrik anahtarı denilen tür, yalnızca tek bir lamba ya da lamba grubunun aydınlatma özelliklerini kontrol edebilmektedir.
  • Küçük pano aydınlatmalarında da adi elektrik anahtarı kullanılır.
  • İki adet bağlantı klemensine sahiptir ve bunlardan birisi lambaya gidecek olan iletken ile diğeri ise sigortayla bağlantılı olan faz iletkenidir.

Komütatör Anahtar

  • Komütatör elektrik anahtarı iki adet lambayı ya da lamba grubunu kontrol etmektedir.
  • Grup panoların aydınlatılmasında kullanılmaktadır.
  • Üç adet bağlantı klemensine sahiptir ve bunlardan biri köprülü klemese diğerleri sigortadan gelen faz iletkeni ile lambaya giden iletkene bağlanır.

 

Vaviyen Anahtar

  • Vaviyen anahtar, bir lamba grubunun ya da lambanın birden fazla noktadan kontrol edilmesini sağlamaktadır.
  • Grup panoların aydınlatılmasında çok sık tercih edilir.
  • Üç adet bağlantı klemensine sahiptir ve bunlardan ortada olan faz iletkenine diğerleri ise anahtara giden iletkenlere bağlanmaktadır.

     Ara Vaviyen anahtar, Komütatör vaviyen anahtar, üçlü anahtar, jakuzi kumanda anahtar, light anahtar, kapı otomatiği anahtarı, dimmer anahtar ve energy saver anahtar da elektrik anahtarı çeşitleridir ve bunların her biri elektrik prizi ile de bağlanabilmektedir.

Panasonic Karre Elektrik Anahtarlarında Seçenekleri Görmek İçin Acele Edin!

 

Panasonic Viko Karre serisinde anahtarlar vs. her biri için çok geniş yelpazeli anahtar serileri bulunmaktadır. Bunlardan sonra dimmerler gelir ve ışık şiddetinin ayarlanmasında dimmer sistemleri kullanılmaktadır. İstenen ışık için en ideal olanları de bunlardır. Elektronik olan aletlerin kullanım artışlarının yanında kablo karışıklığı da meydana gelmektedir. Uydu kabloları, internet erişiminin sağlanmasında kullanılan hatlar, günlük yaşantıda vazgeçilmez unsurlardan olmaya başlamıştır. Hem evlerde hem de iş yerlerinde geniş kullanım yelpazelerine sahiptir ve a-bütün parçalar dört dörtlük de olsa dekorasyon amacıyla kabloların mekândan geçirilmesi konusu görsellik için zararlı olabilmektedir.

Panasonic Viko Karre serisi ile bu karışıklıktan da kolaylıkla kurtulabilirsiniz ve modern bir görüntü oluşturabilirsiniz. Fiyat performans açısından da bakıldığında çok işe yarar ve kullanışlı olan bu seriyi mekanlarda kullanmak görsellik açısından da işlevsellik açısından da çok işinize yarayacaktır. Evinizin dekorasyonu için elektrik priz anahtar ihtiyacınız varsa Panasonic Viko Karre elektrik anahtarlarını tercih edebilir ve harika bir dekorasyon uyumu yakalayabilirsiniz. Daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız Panasonic Life Solutions web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.