Nişantaşın'da  Serap Loren Academy tarafından 8'incisi gerçekleştirilerek, bayanlara özel kalıcı makyaj eğitimi verildi.

Nişantaşın'da Serap Loren Academy tarafından 8'incisi gerçekleştirilerek, bayanlara özel kalıcı makyaj eğitimi verildi.

Nişantaşın’da Serap Loren Academy tarafından 8’incisi gerçekleştirilerek, bayanlara özel kalıcı makyaj eğitimi verildi.

Nişantaşın’da Serap Loren Academy tarafından 8’incisi gerçekleştirilerek, bayanlara özel kalıcı makyaj eğitimi verildi.

Serap Loren Academy’ye ait verilen eğitimin ardından açıklamada bulunan Serap Loren academy sahibi aynı zamanda uzman estetisyen ve kalıcı makyaj eğitmeni Serap LOREN, üç gün boyunca süren programda, öğrencilerine önemli dallarda eğitimler verildiğini ifade ederek, “Organizasyon muhteşemdi. Öğrencilerimiz oldukça başarılıydı. Bundan sonra da her ay farklı dallarda eğitimlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Nişantaşın’da bu tarz eğitimlere talebin fazla olduğunu ancak eğitim alanında yeteri derecede desteğin alınmadığını dile getiren LOREN, “Biz de bu desteği tamamlamaya geldik. Vermiş olduğumuz eğitimler arasında microblading (kıl tekniği kaş), dudak renklendirme, kalıcı eyeliner, olumsuz kalıcı makyaj silme, profesyonel makyaj, ipek kirpik, kirpik lifting işlemleri..

Merak edilen kalıcı makyaj uygulamaları; tamamen organik içerikli boyalardır, insan sağlığına herhangi bi zararı bulunmamaktadır. İşlem yapılacak olan bölgelere tek kullanımlık ve steril mikro iğneler ile kalıcı olarak yerleştirilmesidir. Kullandığımız anestezi krem sayesinde uygulama sırasında kişi ağrı-sızı hissini en aza indirmektedir. Kalıcı makyaj işleminin süresi uygulama yapılacak bölgeye, kişinin cilt esnekliğine, cildindeki nem oranına göre değişiyor. Diğer çok merak edilen soru ise kalıcılık konusudur yine kişinin cilt tipi özelliklerine göre farklılık göstermektedir..” ifadelerini kullandı.

Detaylı bilgi için

http://seraploren.com

https://www.instagram.com/serap.loren/?hl=tr

https://twitter.com/seraploren

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum