Neden Tek Taş Yüzük ile Evlenme Teklif Edilir?

Neden Tek Taş Yüzük ile Evlenme Teklif Edilir?

Yapılan sosyolojik araştırmalara göre erkekler evlenme tekliflerinin geri çevrilmemesi için garanti olarak görülebilecek yolun tek taş yüzük olduğunu bulmuşlar.

Yapılan sosyolojik araştırmalara göre erkekler evlenme tekliflerinin geri çevrilmemesi için garanti olarak görülebilecek bir yol bulmuşlar. Şu ana kadar tek taş yüzük ile evlenme teklif edilen hiç bir kadından olumsuz karşılık gelmemiş ve hiç düşünmeden ''Evet!!!'' demiş.

Kadınlar doğal olarak böyle şık, zarif ve maddi değeri oldukça da yüksek olan bir yüzük karşısında kayıtsız kalamıyor. O'na özel alınmış olması gurularını okşuyor ve de karşısındaki erkeğe daha fazla güven duyuyor. Dünyanın en eşsiz özelliklerine sahip elmasın en estetik hali pırlanta tek taş yüzük olunca durum farklılaşıyor elbette. Öyle ya, bu kadar değerli bir mücevheri satın alabilen erkek neler yapmaz ki!

Pırlanta Tek Taş Olmasa da Olur Diyenler...

Pırlanta tek taş alamayan erkekler için kesme taşlı yüzükler de bir alternatif. Pırlanta kadar değerli değiller belki ama iyi bir işçilikle onun kadar şık ve göz alıcı olabiliyorlar. ''Sevgide maddiyat olmaz, pırlanta tek taş yüzük olmasa da olur!'' diyenler için özellikle tavsiye edilir. Evlenme teklifi için cesaretini toplamış erkekler ne yapmanız gerektiğini artık biliyorsunuz. http://dugunmevsimi.com/alyans-ve-taki linkine tıklayarak güvenilir ve seçkin adreslere ulaşabilir, bir tek taşla sevgilinizin gönlünü fethedebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.