Mutluluk Çubuğu Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Mutluluk Çubuğu Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Sertleşme sorunu bulunan erkeklerin başvurduğu bir penil protez yöntemidir. Penil implantlar olarak da adlandırılmaktadır.

Sertleşme sorunu bulunan erkeklerin başvurduğu bir penil protez yöntemidir. Penil implantlar olarak da adlandırılmaktadır. Sertleşme sorunu ve bozukluğu yaşayan erkeklerin cinsel yaşamına destek olmak amacıyla uygulana yöntemdir.
Halk arasında mutluluk çubuğu olarak bilinen bu uygulamalar eğer vakum cihazları, ereksiyon artırıcı haplar ve enjeksiyon tedavisi yanıt vermediğinde uygulanmaktadır. Erkekler için kalıcı bir tedavi yöntemidir ve iktidarsızlığa iyi gelmektedir. Erkekler mutluluk çubuğu ameliyatı yaptırarak istedikleri kadar cinsel ilişkiye girebilmektedirler.
Mutluluk Çubuğu Çeşitleri Var mıdır?
Penil protezlerin birbirinden farklı 3 çeşidi bulunmaktadır. Bunlar çap ve uzunlukları farklı mutluluk çubuğu olarak karşımıza çıkmaktadır.
Malleable: Tek parçalıdır. Sürekli olarak ereksiyon sağlar.
İki Parçalı: Yarı sert halinde olarak etkisi vardır.
Üç Parçalı Şişirilebilir: İsteğe göre şişirilerek kullanılmaktadır. Bunlar sadece enine olanlar ve hem enine hem de boyuna göre genişleyenler olarak sınıflandırılmaktadırlar.
Mutluluk Çubuğu Ameliyatı Nasıl Yapılır?
Bu uygulamalar kişinin istek ve beklentilerine göre belirlenmektedir. Ve ayrıca uygulama uzman doktorun hastanın cinsel geçmişine göre de yönlendirmesi ile yapılmaktadır. Erkekler mutluluk çubuğu ameliyatı yaptırmak istediklerinde öncelikle konusunda uzman doktordan görüş almalıdır.
Ameliyatlar anestezi uygulanarak yapılmaktadır. Uzmanlar penil protezleri cerrahi yöntemlerle uygulamaktadırlar. Penisin üzerinde açılan bir kese içine uygulanan mutluluk çubuğu ameliyatı yaklaşık 1 saatlik bir operasyonu kapsamaktadır.
Penil protez uygulamalarının ameliyatlarında hastaya geçici olarak sonda takılır. Bu sonda incedir. Ameliyat esnasında uygulanır. Mesanedeki idrarı boşaltmak için bu sonda takılmaktadır. Testis torbasının penisle birleşim yerinin altında mutluluk çubuğu uygulaması yapılmaktadır. Kan kaybı yok denecek kadar azdır. Dokuların zarar görmesi söz konusu değildir.
Ameliyat sonrası hastaların bir kaç saat bulundukları hastanede ya da klinikte dinlenmeleri gereklidir. Aynı gün taburcu olup evlerine gidebilirler. Çok nadiren de olsa bazı özel durumlarda uzmanlar hastanın 1 gece yatış yapmasını isteyebilirler.
Ameliyattan Sonra Nasıl Bir Süreç İşler? Etkisi Nasıldır?
Penil protez uygulaması yapıldıktan hemen sonra cinsel ilişkiye girilmemesi gerekir. Uzmanlar bu konuda her aşamada uyarılarda bulunurlar. Penil protezin tam olarak uygulandığı yere oturması gerekmektedir. Yaklaşık en erken 4 hafta sonra cinsel ilişkiye girilmesi gereklidir. Bu bazen 6 ile 8 haftaya uzayabilmektedir. 
Penil protez uygulama sonrası yapılan araştırmalara göre mutluluk çubuğu ameliyatı %90 seviyelerinde etki göstermektedir. Bu yüksek bir başarı oranıdır. Uygulamalar sonrası erkekler istedikleri sıklıkta ve uzunlukta cinsel ilişkiye girebilirler. 
Yan Etkileri Var mıdır?
Takılan mutluluk çubuğu uygulamalarının yan etkisi yok denecek kadar azdır. Ve bun yan etkiler sadece ameliyat sonrası 2-3 hafta içerisinde olabilmektedir. Herkeste olmamak kaydı ile ameliyat sonrası bazı kişilerde uygulama alanında morarma, şişlik ve ağrı olabilmektedir. Doktor hastalarına ağrı kesici tavsiye etmektedirler.
Başka bir yan etkisi yoktur. Erkeklerin cinsel ilişkiden aldıkları zevk, orgazm ve boşalmayı kesinlikle etkilemez. Normal bir şekilde cinsel hayatlarına devam edebilirler, çocuk yapabilirler. Penil protezler sertleşmeyi arttıran uygulamalardır. Yan etkileri yoktur.Daha fazla bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.