Keskin: ‘26 meclis üyesi benimle’! Erbaş: ‘Ben, Emin Vahap Şimşek’e inanıyorum’!

Keskin: ‘26 meclis üyesi benimle’! Erbaş: ‘Ben, Emin Vahap Şimşek’e inanıyorum’!

Muammer Keskin’in, mecliste 26 meclis üyesi benimle, bir tek Emin Vahap Şimşek karşımda açıklamasına, Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Seyfi Erbaş; ‘Ben, Emin Vahap Şimşek’e inanıyor ve güveniyorum’ diye açıklama yaptı.

ERBAŞ: “EMİN VAHAP ŞİMŞEK, DÜRÜST BİR MECLİS ÜYESİ”

Şişli Belediye Meclis Üyesi Seyfi Erbaş, Şişli ve Şehri İstanbul Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’e mesaj atarak; 'Keskin’in 26 meclis üyesinin kendisine birlikte olduğunu ve sadece Emin Vahap Şimşek’in karşı çıktığını söylediği haberiniz' beni rahatsız etti' dedi

Seyfi Erbaş, Mehmet Tekin’e 'Emin Vahap Şimşek dürüst, çalışkan ve güvenilir bir meclis üyesidir’ diyerek bir açıklama gönderdi.

İŞTE, SEYFİ ERBAŞ’IN MEHMET TEKİN’E GÖNDERDİĞİ MESAJ

‘Sevgili Mehmet,

Aslında uzun bir yazı yazmayı düşündüm. Ama sonra vazgeçtim. Ben Vahap Şimşek i bu mecliste tanıdım. Ortak birçok çalışma ve araştırma yaptık.

Tek amacımız büyük mali zorluklar içerisinde olan belediyemizi düzlüğe çıkarmak ve yeni bir başarı hikayesi yaratmak ve bunun başarısını başkanımız Muammer Keskin’in hanesine yazdırmaktı.

Ama, bugün yayınlanan haberinizde, sanki Emin Vahap Şimşek tek kalmış gibi ve bunun dışında herkes başkanın icraatlarını onaylıyormuş anlamı çıkmaktadır.

Açıkçası bu benim içime sinmedi.

Evet, ben şahsen Muammer Abi’nin başarılı olmasını tüm iliklerime kadar istiyorum. Ancak bugüne kadar yapılanlara baktığımızda, Emin Vahap Şimşek’in İstanbul’un hiçbir ilçesinde olmayan çalışkan, dürüst ve bilgili bir meclis üyesi olduğunun şahidiyim.

Ben, 14 yaşımdan bu yana solda siyaset yapıyorum. Siyaseti tamamen kamu yararına bir anlayış içerisinde yaptım ve siyaseti hep bu şekilde yapacağım. Bu anlamda Vahap arkadaşımın vicdanına ve ahlakına güveniyorum.

Selamlar sevgiler’

KESKİN, GÜN GEÇTİKÇE KENDİNİ YALNIZLAŞTIRIYOR

Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, izlediği siyaset ve uyguladığı yöntemler nedeniyle gün geçtikçe kendisini yalnızlaştırıyor.

Keskin’in bu tutumu da, Şişli Belediyesi’nde mutsuzluk ve huzursuzlukları had safhaya çıkarttı.

ERBAŞ, MADDİ VE MANEVİ KESKİN’İN YANINDA OLMUŞTU

Seyfi Erbaş, Muammer Keskin’in çok önceden yakın bir arkadaşı. Keskin’in Şişli Belediye başkanlığı adaylığı sürecinde de maddi, manevi destek olan yakın aile dostlarından biri.

Seyfi Erbaş, eski Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün baş danışmanıyken, Muammer Keskin ile çok yakın ilişkiler içerisindeydi.

Muammer Keskin ile Seyfi Erbaş’ın bu yakın aile dostluklarının yanında da uzun yıllara dayanan da bir siyasi yol arkadaşlığı var.

SEYFİ ERBAŞ İLE KESKİN ARASINA GÖNEN ORHAN GİRDİ  

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra ilk 15 gün, Seyfi Erbaş’ı adeta bir gölgesi gibi yanından ayırmıyordu.

Keskin, ilk 15 günden sora, Şişli’de kimsenin tanımadığı ve çok fazla bir geçmişi de olmayan Gönen Orhan’ı yanına alınca Seyfi Erbaş’ı uzaklaştırdı.

Seyfi Erbaş’ın uzaklaşmasından sonra, Şişli Belediyesi’nde adrese teslim ihaleler de patlak vermeye başladı. Bu adrese teslim ihaleleri ilk almaya başlayan da yine Gönen Orhan olmuştu.

ERBAŞ, KESKİN’İ KORUDUKÇA UZAKLAŞTIRILDI

Seyfi Erbaş, her şeye rağmen ‘Abi’ dediği Muammer Keskin’in başarılı olması için mücadele etti. Erbaş, Keskin için mücadele ettikçe daha da uzaklaştırıldı. Erbaş, uzaklaştırılırken de, Emin Vahap Şimşek’e yapıldığı gibi etkisizleştirme politikası uygulandı.  

Seyfi Erbaş, Emin Vahap Şimşek gibi, belediye şirketlerinden de bir maaş almıyordu. Emin Vahap Şimşek gibi Şişli’nin, Şişli Belediyesi’nin ve Muammer Keskin’in başarılı olması için çaba sarf ediyordu. Ama bir türlü Muammer Keskin’in gözü Gönen Orhan’dan başkasını da görmüyordu.   

EMİN VAHAP ŞİMŞEK İLE SEYFİ ERBAŞ’IN KADERİ AYNI OLDU     

Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek, Şişli ile ilgili hatalı ve kusurlu gördüğü konularda, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’i uyaran, ikaz eden, belediyeyi ve Şişli’yi sıkıntılardan korumak adına mücadele eden tek meclis üyesi olarak sürekli gündeme gelmekteydi.

Keskin, Emin Vahap Şimşek’in bu tutumlarından da rahatsız olmaya başladı. Sorasında da, Emin Vahap Şimşek’i de etkisizleştirmeye başladı.

ŞİMŞEK, NİŞANTAŞI HALKI’NIN YANINDA YER ALMIŞTI

Emin Vahap Şimşek, son olarak Nişantaşı’nda deprem toplanma alanına inşaat izni verilmesine karşı tepki gösteren Nişantaşı Halkı’nın da yanında yer almıştı.

Nişantaşı Halkı’nın haklı tepkilerinin yanında yer alan, Şişli Belediyesi’nden ve meclisten katılan tek isim yine Emin Vahap Şimşek olmuştu.

Emin Vahap Şimşek'in, bu net tutumları örgüt ve kamuoyu nezdinde itibarını artmaya başlamıştı. Şimşek'in bu tutumu nedeniyle de örgüt Muammer Keskin'i eleştirmeye başlamıştı.

Bu durumdan rahatsız olan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP örgütünün önünde, Şişli Belediyesi’nin 1 yıllık icraatlarının konuşulduğu bir toplantıda, Emin Vahap Şimşek’i itibarsızlaştıracak açıklamalar yaptı.

KESKİN, ARTIK HAKARET ETMEYE BAŞLADI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, sürekli ve her yerde seçilmiş bir meclis üyesi olan Emin Vahap Şimşek’i itibarsızlaştıracak açıklamalar yapmaya başladı.

“26 MECLİS ÜYESİ YANIMDA, BİR TEK

EMİN VAHAP ŞİMŞEK KARŞIMDA”

Geçtiğimiz günlerde, Şişli Belediyesi’nin 1 yıllık icraatlarının anlatıldığı toplantıda Keskin, 26 Meclis üyesinin yanında olduğunu, bir tek Emin Vahap Şimşek’in karşısında olduğunu söyledi.

KESKİN, EMİN VAHAP ŞİMŞEK’E 'İRLANDALI' DEDİ 

Keskin, bu sefer de CHP Şişli örgütünün önüne, Emin Vahap Şimşek’i itibarsızlaştıracak söylemlerden sonra hakaret etmeye de başladı.

Keskin, Şişli’nin bir belediye başkanı olarak, kendisinin listeye yazdığı, Muammer Keskin’den daha fazla oy almış bir meclis üyesi olan Emin Vahap Şimşek’e ‘İrlandalı’ diyebilecek kadar ön yargı ve nefret dolu olduğunu göstermiş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler