Mini Onarım Hizmeti

Mini Onarım Hizmeti

Araçlar uzun ömürlü kullanım beklentisi ile satın alınan önemli ihtiyaçlardır. Ancak her teknolojik üründe olduğu gibi araçların da düzenli bakımının yapılması daha iyi bir performans ile daha uzun kullanım sunmasına yardımcı olmaktadır.

            Araçlar uzun ömürlü kullanım beklentisi ile satın alınan önemli ihtiyaçlardır. Ancak her teknolojik üründe olduğu gibi araçların da düzenli bakımının yapılması daha iyi bir performans ile daha uzun kullanım sunmasına yardımcı olmaktadır. Araçların uzun bir süre kullanılması ve genellikle dışarıda olan alanlarda uzun saatler geçirmesi çeşitli görüntü bozukluğu oluşturan hasarlar almasına sebep olur. Bu hasarlar sürtme ve ufak vurma olayları ile oluşabilir veya dolu gibi hava koşulları sebebi ile meydana gelebilir. Ancak bu durum aracın kötü, yıpranmış görünmesine sebep olmaktadır. Düzenli yapılacak mini onarım ile bu görüntülerden kurtulmak mümkündür. Araç daha yeni ve bakımlı görüntüsü ile verimli kullanım sunmaya devam edecektir.

 

 

 Mini Onarım Hizmet Detayları

 

            Araç çevresinde oluşan göçükler birçok sebepten meydana gelebilir. Özellikle dolu olayları aracın birçok yerinde göçük oluşmasına sebep olur. Bu görüntü aslında kısa bir sürede mini onarım ile halledilebilecek olsa da araçta kaza yapılmış gibi bir kötü görüntü oluşturur. Mini onarım hizmeti içerisinde bu göçükler ittirme ve vakum yöntemi ile giderilmektedir. Bu yöntemlerin araca bir zararı bulunmamaktadır. Araç titiz bir şekilde onarılarak daha iyi bir görüntüye sahip olur.

 

 Araç İçi Detaylı Temizlik

 

            Mini onarım hizmeti içerisinde lokal boya onarımı ve plastik aksam tamir hizmeti de bulunmaktadır. Plastik aksamda meydana gelen çeşitli hasarlar uzman ve tecrübeli kadronun yaptığı çalışmalar ile ortadan kaldırılmaktadır. Yine göçük gibi kötü bir görüntü oluşturan lokal boya zedelenmeleri de mini onarım sürecinde temizlenmektedir. Mini onarım hizmeti içerisinde ayrıca detaylı iç temizlik de bulunmaktadır. Detaylı iç temizlik yapılırken aracın tavan ve taban temizliği, torpido bölgesi, stepne haznesi, döşemeleri ve bagajı ayrıntılı bir şekilde temizlenmektedir.

 

            Bu şekilde mini onarım kısaca aracın kısa vaade de ihtiyaç duyduğu hemen her alanda eksiklerini giderir demek yanlış olmayacaktır. Detaylı iç temizlik hizmeti sonrasında araç tam anlamı ile dezenfekte edilmiş olur. Bu temizliğin düzenli aralıklar ile yapılması aracın döşemelerinin daha az yıpranmasına ve daha uzun kullanılabilmesine de yardımcı olmaktadır. Aracın içi güzel bir koku ile dolu ve temizlenmiş halde teslim edilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.