Metin2 Emek Pvp Serverler - BK Düşürmeli – Editsiz - Hile Korumalı – Pvpserverler.net

Metin2 Emek Pvp Serverler - BK Düşürmeli – Editsiz - Hile Korumalı – Pvpserverler.net

Ark M2 sunucusu emek gerektiren Metin2 Pvp Serverler arasında yer almaktadır.

Ark M2 sunucusu emek gerektiren Metin2 Pvp Serverler arasında yer almaktadır. Drop ratesi oldukça düşük seviyelerde tutulmaktadır. Oyuncuların gelişim sağlayabilmek için gerçek anlamda ter dökmesi ve kasılması gerekmektedir. Herhangi bir editin söz konusu olmadığı sunucuda BK düşürebilmek mümkündür. Hile korumasıyla haksız rekabete izin verilmemekte ve oyuncular arasında ki adalet gözetilmektedir. Sunucuya yeni başlayan bütün karakterler 1 Level’den oyuna merhaba demektedir. Maksimum Level sınırı ise 105 olarak belirlenmiştir. Sunucu, Dazy Shield koruması altında hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir.

Pvp Serverler arasında en zor sunucuların başında gelmekte olan Ark M2 sunucusunda maksimum levele erişebilmiş oyuncu henüz bulunmamaktadır. Oyuncu sıkıntısı çektiğini rahatlıkla söyleyebilmemizin yanı sıra pek çok gelişmiş özellikten söz edebilmekte mümkündür. Offline Pazar kurabilme özelliği ile oyunda olmadığınız süreler içerisinde dahi ürün satışı gerçekleştirebilmektesiniz. Bu sayede gereksiz yere kişisel bilgisayarınız meşgul etmez ve zaman kaybı yaşamazsınız. Otomatik toplama sistemi oyuncuları gereksiz kayıplar ve meşguliyetlerden koruyan bir diğer can alıcı özellik konumundadır. 4 sekmeli envanter ile zevkli oyun deneyimi yaşanmaktadır.

Oyuncular iç görü küresine ihtiyaç duymadan beceri yansıtma yapabilmektedir. Gelişmiş oyun seçenekleri sayesinde bonus sistemi ve renkli ara yüz ile sağlıklı oyun deneyimi sunmak amaçlanmaktadır. Sunucuda gelişmiş efsun botu 1.1 bulunmakta ve karakterler krallık rengine göre bağırma efektleri gerçekleştirmektedir. Sınırsız pelerin ve iksirler oyun ile daha güçlü ve alanda daya uzun süre dayanabilen karakterler yönetilebilmektedir. Onlarca yeni özelliğin arasında kemer, kostüm, simya, binek geliştirme ve enerji sistemleri de yer almaktadır. Oldukça yoğun emek isteyen sunucuda nice yenikler sayesinde keyifli vakit geçirebilmek mümkündür. Ark M2, http://www.pvpserverler.net adresinde Metin2 Pvp sunucular arasında en zorlarından bir tanesi olarak gösterilmektedir.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.