Metal soyunma dolabı üreticiden direkt satış

Metal soyunma dolabı üreticiden direkt satış

Metal soyunma dolabı üreticiden direkt satış

Personellerin ,işçilerin yoğun olarak kullandığı metal soyunma dolapları, genel de ofislerde, fabrikalarda, iş yerlerinde sıklıkla kullanılır. Çünkü dolapların, çelikten yapılmış olması sebebiyle, uzun yıllar boyunca bozulmaz, kırılmaz ve kapıları eskimez. Böylece firmaların direkt olarak yöneldiği ürünler, bunlar olmaktadır.Yıllar boyunca sorunsuz kullanabileceğiz, ofisinizde , fabrikanız da,spor salonlarında hemen hemen her yerde kullanabileceğiniz yegane ürünlerden olan metal dolaplar, son yıllarda teknolojinin de gittikçe ilerlemesi ile birlikte, çok kaliteli çelik soyunma dolabı ve metal dolaplar üretilmektedir. Eskiden fazla modeli bulunmayan , birkaç modeli bulunan bu metal dolaplar, bugün artık istediğiniz ebatta ve istediğiniz renkte, yani hayalinizdeki ürünün birebirini bulabileceğiniz kadar çeşitlenmiştir. Elbette bu dolapların kullanım amacı yalnızca personellerin elbiselerini ve eşyalarını asmak değildir.

Çelik ve metal soyunma dolapları, belgelerin, dosyaların, arşivlemek istediğiniz evrakların ,kilitlenerek düzgün bir şekilde saklanmasını sağlar. Çelik dosya dolabı olarak da kullanılması son derece mümkündür. Şahsi eşyaların ve belgelerin saklanması amacıyla da kullanılan çelik soyunma dolabı fiyatları ise , ürünün hammaddesinin farklılığına, rengine göre değişebilmektedir. Firmamız , standart olarak açık gri renk kullanmaktadır. Fakat sizin isteğinize göre, ek ücret ile birlikte istenilen renk ve ebatta da bu dolapların imalatı mevcuttur. Firmamız çelik dolap üreticisi olması nedeniyle, hayalinizdeki ürünü en iyi şekilde imal etmektedir. Metal personel soyunma dolapları kapılarında isimlik mevcuttur. Personeller, işçiler buraya ismini yazmaktadır ve böylece dolabın kime ait olduğu belli olmaktadır. Ayrıca kapakların üst kısımlarında da havalandırma alanları bulunmaktadır. Bu da dolaplara bir estetik hava katmaktadır. Belgelerin ve özel eşyaların güven içinde korunabilmesi içinde dolaplarımız da standart olarak asma kilit sistemi mevcuttur. Personeller kendi kilitlerini getirerek, kapılarını güvenli bir şekilde kilitleyebilir ve işlerinin başına dönebilir. Bir diğer ürünümüz olan çelik dosya dolabı model olarak toplamda 3 farklı standarda sahiptir. Bu üç dosya dolaplarının da tek farkı yüksekliği olmaktadır. Dolapların içlerinde ayarlanabilir raflar mevcuttur. Bu raflar ile birlikte, isteğinize göre dosyalarınızı dizebilirsiniz. Çelik dosya dolapları, metal yapısı sebebiyle yangınlara karşı da son derece dayanıklı olmaktadır. Büyük boy dosya dolabında toplamda dört adet raf bulunmaktadır ve raflar ayarlanabilmektedir.

Metal dosya dolabı ve soyunma dolapları, ofisinizde daha iyi bir yaşam alanı yaratacak ve böylece personelleriniz daha rahat edecek ve güvenle işlerini yapacaktır. Çelik dolapların fiyatları ise , yapmış olduğu görevlere göre cüzi kalmaktadır. Çünkü dosya dolapları ofislerin olmazsa olmazıdır. Önemli evraklarınızı, projelerinizi buralarda güvenle depolayabilirsiniz. Aradığınız zaman evraklarınızı kolayca bulabilmeniz için bu soyunma dolaplarının kesinlikle kullanmanız gerekmektedir. Ayrıca ,metal dolaplar, elbiselerin, klasörlerin kirlenmemesini sağlamaktadır. Dış etkenlere karşı, kilitli olduğu için , korumaktadır. Çelik dolap fiyatları hakkında bilgi almak, metal dolap siparişi vermek için Engin Metal Çelik Eşya ile iletişime geçebilirsiniz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.