Medyum Saliha Hangi Burçları Yorumladı?

Medyum Saliha Hangi Burçları Yorumladı?

Medyum Saliha ve burç yorumları hakkında detaylar vermek için bu makaleyi hazırladık. Medyum Saliha'nın burç yorumları ve rüya tabirleri bu yazıda.

Medyumlar hayatın akışında karşımıza çıkan ve bizler ile diğer alemler arasında köprü görevi gördüğüne inanılan kimselerdir. Medyum Saliha Hoca’da bir çoğumuzun hayatına bu şekilde değmiş olan sayılı medyumlardan birisidir. İnsanların birçok sorun için kendisine başvurduğu medyum Saliha Hanım, ayrıca rüya tabirleri ve burçlar konusunda da insanlara bilgiler veriyor.

Medyum Saliha hakkında bilgiler vermeye başlıyoruz. Tüm dünya toplumları derinlemesine incelendiğinde mutlaka gizemli olaylar ve bunlar ile ilgilenen kimseler olduğu görülmektedir. Büyücüler ya da yaşadıkları yererde şaman gibi isimler ile anılan kimseler en ilkel kabilelerde bile bulunmaktadır. Günümüz modern toplumunda da tarihsel serüvenine devam eden medyumlar arasında Saliha Hoca’ da yerini alıyor. Hem ülkemizde hem de yabancı ülkelerde birçok insanın teveccühüne mazhar olan Medyum Saliha Hoca, bizlere medyumluk hakkında önemli bilgiler verdi. Öncelikle birçok farklı hikâye ve mit etrafta dolaşırken birinci ağızdan bunu duymak bizi oldukça heyecanlandırdı. Medyum Saliha Hanım, oldukça hoşgörülü ve sabırlı bir medyum.

Kendisine ulaşan birçok sorunlu insan da olduğu için herkese usulünce davranmaktan geri kalmamakta. Medyumlar da bizler gibi farklı fıtratlarda olabilmektedirler. Onları özel kılan ise gelişmiş hisleri ve gizli ilimler konusunda aile geleneğinin devamını sağlamaları. Medyum Saliha Hanım, birçok kimsenin medyumlar ile irtibata girme sebeplerinin farklılıklar arz ettiğine değinmekte. Bazı insanlar papaz büyüsü için başvurmaktayken birçok insan ise aşk büyüsü gibi işlemlerin nasıl olduğunu merak etmekteler. Tüm bunların içinde büyü konusunun karanlık yanlarına da değinmeden geçmek elbette olmaz. Medyum Saliha hangi koşulda olursa olsun insanların tek başına büyü yapma gibi bir maceraya kalkışmamaları konusunda da gerekli uyarıları yapmaktadır. Unutulmamalıdır ki büyüler dozu sadece medyum tarafından ayarlanabilen panzehir gibidir.

Medyum Saliha ve Rüyalar Alemi

Medyum Saliha Hoca birçok konuda kendini donatmış ve geliştirmiş medyumlar arasında gösteriliyor. Söz konusu ilimler arasında rüya tabiri konusu da bulunmakta. Medyum Saliha ve rüyalar alemi denildiği zaman birçok kimse dikkat kesilmektedir. Çünkü çok fazla insan kendisine rüya yorumları için danışıp fikir almaktadır. Rüyalar görülüş şekillerinden tutun da kimin gördüğüne ve görenin cinsiyetine adar farklı şekillerde yoruma açık görüntülerdir. Çünkü insanların yalnızca uyku hallerinde gördükleri rüya durumları onlara birçok olayı önceden haber verebilmektedir. Yıllar boyunca aldığı icazet usullerince ve kendi yöntemleri ile rüya yorumu yapan Medyum Saliha hoca, çoğu zaman da insanların büyücüler sebebiyle rüyalar gördüğünü anlatıyor. Bir insana büyü yapıldığı zaman o insanın fikirlerini en kolay yoldan değiştirme yöntemi rüyalar olarak görülmektedir ve bu çok etkilidir. Medyum Saliha ve rüyalar alemi içinde bambaşka sırların gebe olduğu ve sancılarının peş peşe gelebildiği durumlardan birisidir. Medyum Saliha’nın insanların da teveccühleri ile en zor rüyalara yaptığı yorumlar insanların kalben kabul ettiği rüya tabirleri ile süslenmektedir.

Rüyada Ağlamak

Rüya tabirleri konusunda insanların ne kadar meraklı olduğunu bir kez daha belirtmek isteriz. Çünkü Saliha Hoca ile geçirdiğimiz sürede birçok rüya hakkında rüya tabiri yapıldığına şahit olduk. Bu tabirler içerisinde ise aklımızda kalanlardan ve not tuttuklarımızdan birisi de rüyada ağlamak ile ilgili olandır. Medyum Saliha ile iletişime geçtiğimiz ve görüştüğümüz andan itibaren kendimizin gizemli bir olaylar silsilesinde olacağını biliyorduk. Ancak gerek rüya tabiri gerek büyü çeşitleri ve birçok insanın da merak ettiği burç yorumları hakkında değişik bilgiler edinme fırsatını yakaladık. Hoca Hanım kendisine danışan bir kişisin de rüyada ağlamak ile ilgili sorununa cevaplar verdi.

Medyum Saliha Hoca, rüyada ağlamak konusunun hayra ve güzele yorulması gerektiğini belirtiyor. Ancak bazı durumlarda oluşabilecek şerlere de dikkat etmemiz hususunda bizleri uyarıyor. Rüyada ağlamak yorumlanırken göz yaşlarının sıcaklığının bile önemli olduğunun altını çiziyor. Medyum Saliha Hanım, temelinde olumlu sonuçlar yatan rüyaların kısa süreli belalar konusunda da haber verdiğini ancak kendisinin de yardımlarıyla insanların bu belaları def ederek normal hayatlarına dönüş yaptığını ifade etmekte. Bizlerin de tecrübe etmiş olduğu bu olaylar Kendisi hakkında insanların en iyi rüya tabiri yapan kişi yakıştırmasının ne kadar isabetli olduğunu açıkça gözler önüne seriyor.

Rüyada Görülmesi Muhtemel Olaylar

Bir insan hayatının yaşanış şekline binaen de rüyalar görebilmektedir. Bu o insanın bilinç altına yatırmış olduğu duygularının dışa vurumudur da diyebiliriz. Ancak bazı rüyalar yoruma muhtaçtır. Bu sebeple de Medyum Saliha Hoca birçok başvuran kişilere rüya tabiri konusunda hizmetler vermektedir. Rüyada görülmesi muhtemel olaylar arasında birçok farklı çeşide rastlamak mümkündür. Örneğin rüyada sigara içmek de bunlardan biridir. Sigara içmenin insan sağlığına verdiği zararları saymakla bitirememekteyiz. Fakat bu rüya tabir edilirken gören kişinin sigara içip içmediğine ve erkek mi yoksa kadın mı olduğuna kadar dikkat edilmelidir. Sigara içmeyen bekar birisi rüyada sigara içmek hakkında bir rüya görürse bu onun için çok hayırlıdır.

Hatta içtiği sigara çok hoşuna gittiyse mutlu bir evliliği ya da çok iyi bir işi olacağı şeklinde yapılan yorumlar bulunmaktadır. Bunun haricinde rüyada görülmesi muhtemel olaylar arasında başka konular da bulunmaktadır. Rüyada birinden kaçmak da bunlardan birisidir. Medyum Saliha bu konuda yaptığı rüya tabirinde kişiye göre değişimler olacağına da değinmektedir. Rüyada birinden kaçmak, şan ve ün sahibi olmaya delalet ettiği gibi aynı zamanda da saygınlık kazanma yolunda ilerlendiğine de işaret eder. Medyum Saliha Hoca, bu tür yorumların geneli bağlayıcı olmadığını da defalarca bizlere bildirmektedir. Çünkü her rüya sahibine hastır ve her rüya yorumu kişiye özel yapılmalıdır.

Toprak Gurubu Burçları

Medyum Saliha Hoca, burçların dört ana gruba ayrıldığına dikkatleri çekmektedir. Bu gruplar içerisinde toprak grubu burçlar üç tanedir. Medyum Saliha bu burçlar hakkında araştırmalar yapıldığını ve her burcun ait olduğu element ile özdeş özellikler gösterdiğini söylemektedir. Bu gruba dahil olan oğlak burcu hakkında çok fazla bilgiye ve yorumlara erişmek mümkündür. Bir diğer burcumuz ise her ne kadar çok sert bir yapıdaymış gibi görünse de duygulara önem veren boğa burcu olarak biliniyor. Sonuncu ve en merak edilen, toprak grubu burçları içinden başak burcu diye bildiğimiz burçtur. Başak burcu çok pratik zekalı ve hesap kitaplarını kafasından yaparak hayatını bun göre yönlendiren bir burçtur. Toprak grubundaki burçlar yüksek pratik zekâları sayesinde ilgi odağı olmaları sebebiyle de gözlerden kaçamamaktadırlar.

Burç yorumu konusunda büyük tecrübe sahibi olan medyum Saliha hoca, yapılan yorumlamaların birçok hesaplama ve işlem yapılması sonucunda ortaya çıkmış olmasına da dikkat etmektedir. Burçlar konusu tek başına büyük anlam ifade ediyor olsa da büyücülük konularının da vazgeçilmez alanları içerisinde yer almaktadır. Bir kişiye yapılmış büyü bozma işlemlerinde yine burçlardan faydalanıldığı bilinen bir gerçektir. Burç yorumları günlük burç yorumu olarak karşımıza geldiğinde ise birileri tarafından sesli biçimde okunabildiği gibi gazete ve dergilerde de bu konuda birçok köşelere yer verilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.