Majeste Ajans

Majeste Ajans

2007 yılında kurulan Majeste Ajans, fuarlara hostes, açılışlara manken, lansmanlara host, katalog çekimlerine manken, televizyon dizilerine oyuncu, eventlere dansçı festival ve organizasyonlara sanatçı temin etmektedir.

Fuar Hostesi Stand Catering Manken Ajansı

 

2007 yılında kurulan Majeste Ajans, fuarlara hostes, açılışlara manken, lansmanlara host, katalog çekimlerine manken, televizyon dizilerine oyuncu, eventlere dansçı festival ve organizasyonlara sanatçı temin etmektedir. İstanbul’daki başarılarını İzmir ve Ankara’daki şubelerine yansıtmayı hedefleyen ajansımız dürüst ve ilkeli çalışmayı misyonu yurtdışında organizasyonlar düzenleyerek sektöründe lokomotif olmayı ise vizyonu edinmiştir.

Düzenleyeceğiniz etkinlik organizasyonlarında karşılama hostesi ihtiyaçlarınız için, dünya evine girecek çiftler için düzenleyeceğiniz evlilik ve düğün organizasyonlarında düğün hostesine ihtiyaçlarınız için, market, süpermarket, grosmarketlerde düzenleyeceğiniz tadım, tattırım aktivite organizasyon ve stand çalışmalarında tadım hostesi ihtiyaçlarınız için, dizi, film, sinema, klip, televizyon programı çekimlerinizde bayan oyuncu ihtiyaçlarınız için, fuar, kongre, lansman, bayii toplantısı, havalimanı karşılama, etkinlik, mihmandarlık, rehberlik, konferans, seminer, panel, sempozyum gibi organizasyonlarınızda arzu ettiğiniz dillere hakim olan tercüman fuar hostesi ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Sadece fuar hostesi temin ederek çıktığımız bu yolda sanatçı ve oyuncularla çalışma seviyesine bizi taşıyan tüm müşterilerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca fuar catering hizmetlerinde de ciddi çalışmalarımız sayesinde, güzel bir yer edindik. Bu noktaya bizleri taşıyan tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

KAYNAK: www.majesteajans.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.