Lenovo Vibe X3 geliyor! İşte Lenovo Vibe X3 özellikleri

Lenovo Vibe X3 geliyor! İşte Lenovo Vibe X3 özellikleri

Teknoloji devlerinden Lenovo'nun tasarım odaklı Vibe X3 telefonu tanıtıldı. Peki, Lenovo Vibe X3 ne zaman çıkacak. Lenovo Vibe X3 özellikleri ve fiyatı ise kullanıcıları gerçekten heyecanlandırdı. İşte ayrıntılar.

Lenovo, uzun süredir beklenen yeni Vibe X3 modelini tanıttı. Teknik özellikleri bölgelere göre değişiklik gösteren Vibe X3, iki farklı modele sahip. Lenovo'nun tasarım odaklı Vibe X serisinin uzun süredir beklenen yeni üyesi Vibe X3 resmi olarak tanıtıldı. İşte Lenovo Vibe X3 teknik özellikleri ve fiyatı!

Lenovo Vibe X3 Teknik Özellikleri!

5.5-inç boyutunda Full HD IPS ekrana sahip olan telefonda Gorilla Glass 3 koruma teknolojisi bulunuyor. Metal alaşımlı kasa ve parmak izi okuyucu Lenovo Vibe X3'ün ortak özellikleri.

Snapdragon 808'den gücünü alan model 3GB RAM ile geliyor. 21 Megapiksel çözünürlükte Sony IMX230 arka kameraya ve 8 Megapiksel ön kameraya sahip olan cihaz 32GB/64GB depolama seçenekleri ile geliyor. 3600mAh batarya ile gelen cihaz 9.3mm kalınlığa sahip.

MediaTek MT6753 kullanan model ise 2GB RAM ve 16GB dahili depolama kapasitesi ile geliyor. 13 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip olan telefonda 3400mAh kapasiteye sahip batarya bulunuyor.

İki Farklı Ses Yongası!
Vibe X3 modelleri arasında farklılık gösteren diğer bir unsur ise ses yongaları. Bölgeye göre ESS Sabre ES9018K2M ve Wolfson8281 DAC ses yongalarını kullanan Vibe X3'te üç adet gürültü önleyici mikrofon bulunuyor.

Vibe X3 Çıkış Tarihi ve Fiyatı!

25 Kasım tarihinde satışa sunulacak olan Lenovo Vibe X3'ün 2GB RAM’li versiyonu 300 dolar, 3GB RAM’li modeli ise kapasiteye göre 400 - 470 dolar arası fiyat etiketine sahip olacak.

Tanıtımı yapılan Lenovo Vibe X3 Türkiye satış fiyatı ise henüz bilinmiyor..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.