Kodlamanın Ülkemizdeki Seviyesi

Kodlamanın Ülkemizdeki Seviyesi

İnternet, site, mobil uygulamalar son on yılda en çok gelişen şeyler arasında. Artık interneti kullanmayan internete bağlı gelişim göstermeyen bir sektör yok.

            İnternet, site, mobil uygulamalar son on yılda en çok gelişen şeyler arasında. Artık interneti kullanmayan internete bağlı gelişim göstermeyen bir sektör yok. Dünyanın her yerinde her saniye yeni siteler, yeni mobil uygulamalar kuruluyor. Hali hazırda çalışan sitelere güncellemeler geliyor. Bunların tamamı kodlama ile ortaya çıkıyor.

 

            Türkiye site kurulumu, mobil uygulama tasarımı ve kodlama konusunda son dönemde yavaş yavaş bilinçlenen ülkelerden biri. BU da bazı handikapları beraberinde getiriyor. Çoğu ülkede kodlama bilgisi ilkokul çağlarından itibaren öğretilmeye başlanıyor. Buda yaratıcı kodlama uzmanları daha iyi siteler, özgün çalışmaların ortaya çıkmasını sağlıyor. Kodlama hala ülkemizde tam olarak anlaşılmış değil.

 

Türkiye’de Kodlama Bilinci

 

            Türkiye kodlama, yazılım konusunda eğitim ve bilinç eksikliğinden dolayı özellikle gelişmiş ülkeler ile karşılaştırılınca çok geride kalıyor. Özellikle teknolojide atılım yapmayı başaran ülkeler incelendiğinde farkın yazılım ve kodlamaya önem verilmesi ile ortaya çıktığı görülüyor.

 

            Türkiye’de yeni yeni gelişme gösteren kodlama ve yazılım ile ilgili eğitim veren bazı adresler var. Eğitim alınacak firmanın istikrarlı olması eğitim sonuç vermesinde son derece büyük önemi var.

 

Codex firması kodlama, kodlama eğitimi gibi konularda en doğru adreslerden biri. Alınan eğitim paketleri sayesinde yazılım, kodlama konusunda dünya standartlarında eğitim almak mümkün. Firma sadece yazılım değil internet ile ilgili daha pek çok konuda hizmet veriyor.

 

Firmalara Verilen Diğer Hizmetler

 

            Şirketler için yazılımlar sadece site mobil uygulama değil çalışma alanı açısından da büyük önem taşıyor. Doğru yazılımlar ile firmalar insan ve zamanda büyük avantaj kazanıyor. Codex firmalara sağladığı farklı yazılımlar ile de dikkat çeken bir firma.

 

İzmir yazılım firmaları arasında ne çok çeşit Codex’te yer alıyor. Firmanın yazılım kurulumu, eğitimi, teknik destek ve güvenlik konusunda Codex adım adım yardımcı oluyor.

 

Alınan Hizmetlerin Ücretleri

 

Yazılımın hala tam olarak hakkettiği yeri bulamadığı Türkiye’de alınan hizmetlerin maliyetleri şirketler için hala çok yüksek. Codex bu konuda da yardım alanlar müşterilerine önemli avantajlar sağlıyor. Diğer yazılım firmaları aksine müşterilerine daha uygun fiyatlar ile kolay ödeme seçenekleri sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.