Kızlık Zarının Bozulduğu Nasıl Anlaşılır?

Kızlık Zarının Bozulduğu Nasıl Anlaşılır?

Kızlık Zarının Bozulduğu Nasıl Anlaşılır?

Gerçek anlamda cinsel bir ilişki olmadan sadece sürtünme şeklinde olan ön sevişme olması ya da mastürbasyon sırasında parmak ile kızlık zarının bozulması, ya da farklı bir cismin bakire olan bir bayanın vajinasına girmesi gibi durumlarda kızlık zarı bozulabilir. Bunun sadece bir zedelenme mi, yoksa kızlık bozulması durumu var mı diye ikilemde kalma ihtimali yüksektir.

Sürtünme ya da diğer sebeplerden kaynaklı olarak zarın zedelenmesi konusunda ve bozulması konusuna en önemli olan kriter kanamadır. Bunların sonucunda birkaç damla kan bile gelse kızlık zarının bozulma ihtimali oldukça yüksektir. Bunun dışında kızlık zarının bozulması ile alakalı olarak çekilme hissi, kasık ağrısı, yanma hissi ve vajina girişinde yanma hissi olabilmektedir. Kızlık zarının bozulup bozulmadığına dair ise kesinlikle kadın doğum uzmanı muayenesi gerekmektedir.

Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık zarı dikimi işlemlerinde acil şekilde bir evlilik planı yok ise uzmanların tavsiyesi kalıcı olan flep yöntemidir. Flep yönteminde yapılan dikim işleminde yıllar sonra bile cinsel ilişkiye girseniz % 90 oranında kanama gerçekleşmektedir. Flep yöntemi ile dikilen kızlık zarlarında kan gelir ve zar bu şekilde bozulur. Acelesi olan kişilerin, evlilik gününe bir hafta kalmış olan kişilerin ya da farklı bir sorunu olan kişiler geçici kızlık zarı yöntemini tercih edebilir. Bu yöntemde dikimin yapıldığı gün cinsel ilişkiye girilebilmektedir. Geçici yöntemde 5 gün kadar bir vakit bulunmaktadır.

Kızlık Zarı Dikim Fiyatları

Kızık zarı dikim fiyatları, kullanılacak olan yönteme göre değişkenlik göstermektedir. Kızlık zarı dikimi fiyatları arasında en düşük fiyatı olan himenoplasti ameliyatı geçici kızlık zarı dikimidir. Bu ameliyatın basit olmasından ve fazla detay gerektirmemesinden kaynaklı olarak fiyatları oldukça düşüktür. Geçici yöntemde süre kısıtlı olduğu için de fiyat düşmektedir. Bayanlar arasında popüler olan ve sık şekilde tercih edilen yöntem ise flep yöntemidir. Yaklaşık olarak bayanların % 90’lık kısmı bu yöntemi tercih eder. flep kalıcı olan kızlık zarı dikimi fiyatları biraz daha yüksek seyretmektedir. Bu yöntem ile beraber vajina daraltma ameliyatları da aynı seans içinde yapılabilir. Çift kat flep yöntemi ya da kombine çeşitleri üst seviye olan ameliyatlar içine girmektedir ve bu ameliyatların en düzgün hastanede yapılması şarttır. Bundan kaynaklı olarak da fiyatlar yukarılarda seyreder.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum