KIŞ BAHÇESİ ODA KONFORUNDA MODERN TASARIMLAR

KIŞ BAHÇESİ ODA KONFORUNDA MODERN TASARIMLAR

Kış bahçesi; misafir ağırlama, yemek odası, çalışma alanı, dinlenme odası. Kısacası evlerinde keyifli zaman geçirmek isteyenler için tasarlanan yeni yaşam alanlarıdır.

Kış bahçesi; misafir ağırlama, yemek odası, çalışma alanı, dinlenme odası. Kısacası evlerinde keyifli zaman geçirmek isteyenler için tasarlanan yeni yaşam alanlarıdır.

Cam tavan, kapalı tavan, otomatik açılır tavan gibi farklı alternatifte tavan sistemleri sunarken, cephelerde ise cam ürünleri kullanılmaktadır. Model tasarlanırken herhangi bir standart yoktur. Tamamen estetik, yenilikçi, minimalist uygulamalar dizayn edilebilir. O kadar farklı kış bahçesi modelleri yapılabiliyor ki, birçok müşterimizin beklentisinin üzerinde yaşam alanları meydana çıkıyor.

Sektörün önde gelen firması Atlas Kış Bahçesi bu ürünü yaptırmak isteyenler için işleyiş hakkında bilgi veriyor bu yazımızda sizlere. Süreç nasıl işliyor, nelere dikkat edilmeli ve sonradan pişman olmamak adına detaylar hakkında bazı ince bilgilere sahip olmanızı sağlayacak.

Atlas Kış Bahçesi’ne ulaştık. Yaptırmak istiyoruz, süreç nasıl işleyecek?

Öncelikle yerinde keşif yapılarak fizibilite çalışması yapmaktayız. Yapının konumunu, tasarımını görerek uygun bir model nasıl olmalıdır bu değerlendiriyoruz. Sonrasında kullanım amacı nedir bu konuda istişare ediyoruz. Yerin resimleri çekilip, temelde istekleri belirledikten sonra ölçülendirmeler yapılıp oradan ayrılıyoruz. Süreç böylelikle başlıyor. Profesyonel kadromuz birebir yapıya kış bahçesi görselini tasarlayıp çizimlerini yapıyor. Tüm detayları içeren 3 boyutlu çizimlerimiz ile müşterilerimiz kış bahçesi bittiğinde nasıl bir şey olacağını tamamen görmüş oluyor. Böylelikle sonradan bir sürpriz ile karşılaşmıyor. Ayrıca bu noktada istediği değişiklikler üzerinde de konuşulabiliyor kolaylıkla. Buda rahat bir işleyiş anlamına geliyor. Tabi şunu da belirtmek isterim ki; müşteri verimlilik, performans, güvenlik gibi açılardan uygun olmayan bir isteği konusunda ısrar ederse o ürünü kesinlikle uygulamıyoruz.

Çizimlerimiz ile beraber yapılacak kış bahçesi sistemleri ile alakalı tüm ürün detaylarını içeren teklifimizi de sunmaktayız. Kullanılan profiller, camlar, alüminyum ürünler, aksesuarlar, kimyasallar vb. tüm ürünleri en ince detayına kadar teklifimizde bulunduruyoruz. Tabi neden bu ürün burada kullanılıyor onu da belirtiyoruz. Böylelikle aklına takılan herhangi bir hususta bize rahatlıkla hesap sorabiliyor müşteri. Buda hem bizim, hem müşteri açısından oldukça iyi bir durum.

Anlaşma sağlandıktan sonra çelik kontrüksüyon kurulumuna geçiyoruz. Yer teras ise kesinlikle vinç ile ürünlerimiz yerine bırakılıyor. Tüm kış bahçesi çalışmamız baştan sona profesyonel şekilde ilerliyor. İskelet kurulumundan sonra tavan ve cephe sistemi ölçüleri alınıp imalata giriyor ve montaj günü belirleniyor. Ardından son montajlar yapılıp, izolasyon ve yalıtım testleri bitirilerek teslim ediliyor.

Süreç bu şekilde. Uygulamadan sonra 5 YIL izolasyon garantisi vermekteyiz. Herhangi bir sorun olduğunda bir telefon ile yerine çözüm götürmekteyiz.

Kış bahçesi fiyatları neye göre belirleniyor?

İşte bu çok değişkenli bir soru. Kış bahçesi konsept bir uygulama olduğu için içerisinde birçok farklı materyal barındırmakta. Kullanılan profiller, cam, alüminyum, aksesuar vb. tüm detaylar önem arz ediyor. Ayrıca sunulan hizmetin kalitesi, garanti süresi gibi değişkenler de fiyatı belirlerken analiz edilmesi gereken konu başlıkları.

Kaynak: Atlas Kış Bahçesi Sistemleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.