Keskin’in, Mehmet Söyler’e görev vermesinin perde arkası!

Muammer Keskin, İnönü döneminin güvenlik, idari işler ve destek işleri amirliği yapan Mehmet Söyler’e 1,5 yıl aradan ve yaşattığı onca sorunlardan sonra görev vermesinin perde arkasını açıklıyorum?

KESKİN, İNÖNÜ’NÜN TÜM YAKIN EKİBİNE AMBARGO UYGULAMIŞTI

Muammer Keskin, Hayri İnönü’nün tüm yakın ekibine, haklı haksız, doğru ya da yanlış ambargo uygulaması ile gündeme gelmiş ve bu uygulamaları da tepkilere neden olmuştu.

Öyle ki, düne kadar kanka olduğu, yakın arkadaşı ve meclis üyesi olması için ısrar etmesine rağmen Seyfi Erbaş bile bu ambargodan nasibini almıştı.

Diğer nasibini alanlardan biri de; Hayri İnönü döneminin en etkin isimlerinden olan ve o dönemde Şişli Belediyesi’nde hassas görevler üstlenen Mehmet Söyler’i de birlikte çalışacaklarına dair söz vermesine rağmen başkan olduktan sonra ilk işi görevden almak olmuştu.

SÖYLER, TEHLİKELİ KİŞİ OLARAK KIRMIZI LİSTEYE ALINMIŞTI

Mehmet Söyler, Muammer Keskin ve ekibi tarafından, adaylık döneminde kendilerini engelleyen, istek ve beklentileri karşılanmayan bir yönetici olarak düşünülüyordu. Keskin’in ekibi bununla da kalınmayıp, Söyler’i tehlikeli biri olarak kırımızı listeye almıştı.

KESKİN, ENGELLERİN KALDIRILMASI İÇİN, BİRLİKTE ÇALIŞMA SÖZÜ VERDİ

Keskin, adaylık sürecinde bu engel ve sıkıntıların yaşanmaması ve Mehmet Söyler’in bu tutum ve davranışlarından vazgeçmesi için bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede de Keskin, başkan olduktan sonra Mehmet Söyler’e birlikte çalışma sözünü vermişti.

Adaylık döneminde yaşanan kriz bir nebze de olsa çözüldü. Ama, Muammer Keskin, her zaman olduğu gibi yaşadıklarını bir türlü unutamadı.

KESKİN, SÖYLER’İ GÖREVDEN ALDI VE ZORUNLU İZİNE GÖNDERDİ

Seçimlerden sonra, Şişli Belediye Başkanı olan Muammer Keskin, başkan olur olmaz ilk işi Mehmet Söyler’i görevden almak oldu.

Öyle ki, Mehmet Söyler, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile görüşemez ve randevu dahi olamaz hale geldi.

Keskin, belediye başkanı olduktan sonra, Mehmet Söyler’i tüm görevlerinden almakla kalmayıp, 1.5 yıldır da Söyler’in tüm izinlerini kullanmak zorunda bıraktı.

SÖYLER’E İZİN BİTİMİNDE BASKI YAPILDI

Keskin, Mehmet Söyler’in izin bitiminde de, ulaşım hizmetlerine pasif göreve gönderip, emekli olması için baskı yaptırdı. Görev ve yetkilerini iyi bilen Söyler, tüm baskılara göğüs gererek mücadelesine devam etti.

KESKİN, OTOPARK MAFYASI İLE SIKINTI YAŞADI

Tam bu süreçte, Muammer Keskin Şişli’de otopark mafyası ile sıkıntı yaşamaya başladı. Keskin’in etrafında yaşadığı bu sıkıntılara göğüs gerecek bir ekibinin olmaması nedeniyle bir endişe yaşamasına neden olmuştu.

Bu endişe öyle bir hal aldı ki, belediye içerisinde, danışmadaki tüm ekibin değişmesine ve belediyenin VİP girişinin dahi tamamen kapatılmasına varana kadar birçok önlem alınmasına neden olmuştu.

Buna rağmen, Keskin kendini güvende hissetmiyordu. Ama kimseye de bunu hissettirmiyor ve yansıtmıyordu.

MEHMET SÖYLER’DE İNÖNÜ İÇİN SAVAŞMIŞTI

Mehmet Söyler de, Hayri İnönü döneminde yaşanan Mustafa Sarıgül kavgasında, İnönü lehine her anlamda canını ortaya koyup mücadele ederek savaşmasıyla bilinen biri olması nedeniyle Keskin’in, Söyler’e ilgi duymasına neden oldu.

Bu ilgi ve alaka öyle bir hale geldi ki; Muammer Keskin’den 1,5 yıldır randevu dahi alamayan Mehmet Söyler, birden Derviş Eroğlu Kültür Merkezi sorumlusu olarak atanmasına neden oldu.

DERVİŞ EROĞLU KÜLTÜR MERKEZİ OTOPARKI KURŞUNLANMIŞTI

Şişli’nin en kıymetli otoparklarından biri olan Derviş Eroğlu Kültür Merkezi, otopark mafyası tarafından kurşunlanmıştı. Savaşma ruhu olan Mehmet Söyler, işte tam bu noktada, Muammer Keskin’in ihtiyacı olan ve etrafında da olmayan bir kişi olması nedeniyle Keskin’in gündemine girmiş oldu.

KESKİN, BİR TAŞLA BİRÇOK KUŞ BİRDEN VURDU

Ak saçlı ve kurt siyasetçi olan Muammer Keskin, bir şekilde görüşme ve kendini anlatma talebi olan Mehmet Söyler ile görüşerek, uzman olduğu insan kullanma mahareti ve içerişinde bulunduğu durum nedeniyle, bir taşta birçok kuş vurarak, yok edilmek istenmesine ve tehlikeli biri olarak görülmesine rağmen, hiçbir şey olmamış gibi davranarak hemen Mehmet Söyler’e görev verdi.

YAŞANAN GERÇEKLER VE NİYETLER DEĞİŞMEYECEK!

Keskin’in, Söyler’e görev verdiği yerin otopark mafyası tarafından kurşunlanan Derviş Eroğlu Kültür Merkezi’nin olması, birileri için tesadüf, birileri için de dedikodu olarak konuşulacak olması, dün yaşanmış olayları ve bundan sonraki yaşanacak olay ve gerçekleri de değiştirmeyecek.

ŞİŞLİ’DE VE ŞİŞLİ BELEDİYESİ KORİDORLARINDA KONUŞULANLAR!

Muammer Keskin, göreve gelir gelmez, öncesinde söz vermesine rağmen Mehmet Söyler’i neden görevden aldı?

Muammer Keskin’in, aradan geçen 1,5 yıl sonunda ve yaşanan onca olaylardan sonra, Mehmet Söyler’e görev verme kararını neden aldı?  

Keskin, madem görev verecekti, o kadar baskı neden yapıldı?

Görevden alındı, emekli olması için onca baskı neden yapıldı?  

Emekli olmayan Mehmet Söyler’e neden ulaşım hizmetlerinde pasif bir görev verildi?  

Yaşanan onca olaylardan sonra, neler değişti de, Mehmet Söyler’e görev verilme kararı alındı?

Mehmet Söyler’e baskı yapın talimatı verdiğiniz yetkililerinize ne diyeceksiniz ve neler yapacaksınız?

ŞİŞLİ’DE VE ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE OYNANAN OYUNLARI BOZACAĞIM!

Ben, Şişli Gazetesi’ndeki köşe yazımda bir uyarı yapmıştım. Şişli’de ve Şişli Belediyesi’nde oynanan tüm oyunları bozacağım diye bazı uyarılarda bulunmuştum.

Bunu anlamayan bazı aklı evveller, varsa bir belge ve bilgi koyarsın diye yorum yaptılar. Bende ne belge biter ne de bilgi! Bunu bugün anlamayanlar yarınlarda anladıklarında da iş işten geçmiş olacak.

Şişli, asla eskisi gibi olmayacak! Ben de Şişli’de ve Şişli Belediyesi’nde oynanan oyunları bozmaya da devam edeceğim.

Muammer Keskin'in lüks araba kiralaması haberime inanmayıp belge isteyenler, sizde beni takip etmeye devam edin! 

Bu yazdıklarımı da bir kenara not edin!

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.