Keskin’in CHP’deki ekibinin çıkarttığı işçi mobingden şikâyetçi olmuş!

Keskin’in CHP’deki ekibinin çıkarttığı işçi mobingden şikâyetçi olmuş!

Muammer Keskin’in CHP Şişli İlçe Başkanlığı’ndaki ekibinin oy çokluğu ile aldığı kararla işten çıkarttığı işçinin Keskin’in ekibi tarafından uğradığı mobinng nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

KESKİN’İN EKİBİ İŞÇİYİ İŞTEN ATMIŞTI

CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nda sekreter olarak çalışan personel geçtiğimiz günlerde Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in ekibi tarafından oy çokluğu ile alınan bir kararla işten atılmıştı.

ŞİKÂYETİNDEN VAZGEÇMESİ İÇİN BASKI

Gazetemize gelen istihbarata göre, Keskin’in ekibinin CHP Şişli İlçe Başkanlığı’’nda çalışan personele şikayetinden vazgeçmesi için baskı yaptığı, tüm baskılara rağmen şikayetinden vazgeçmeyen personelin oy çokluğu ile işten çıkartıldığı ortaya çıktı.

MOBİNG YOK DİYEN KESKİN PROTESTO EDİLİYORDU

Şişli Belediyesi’nde mobing uygulanmıyor diyen Keskin’in sözlerini Şişli Belediyesi önünde mobing uygulandığı gerekçesiyle eylemlere sahne olmuştu. Mobing uygulandığını ifade eden eylemciler haricinde de belediye de çalışan birçok personel mobing uygulanarak işten çıkartılmıştı.

KESKİN’İN MOBİNGLERİNE EKİPLERİ DE KATILDI

Keskin’in Şişli Belediyesi’ndeki möbinglerinden sonra şimdi de Keskin’e yakın ekibi CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nda çalışan bir işçiye mobing uyguladığı ortaya çıktı. Kendisine mobing uygulandığı gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Çalışan işçinin yaptığı suç duyurusundan vazgeçesi için de yine ayrı bir mobing uygulandığı, tüm baskılara rağmen şikâyetinden vazgeçmeyen işçinin de en sonunda işine son verildi.  

İşçinin savcılığa yaptığı şikayetinin akıbeti ve Şişli’de uygulanan mobinglerin nerelere gideceği merak konusu oldu.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler