Keskin’in seçimlere müdahalesi ve mobingi artarak devam ediyor!

Keskin’in seçimlere müdahalesi ve mobingi artarak devam ediyor!

Muammer Keskin, kendine göre bir sistem kurmak ve Şişli’deki yapılan seçimlerde kendine yakın isimlerin seçilmeleri için yaptığı müdahaleler ve uyguladığı mobingleri artarak devam ediyor.  

Başkan olmadan önce sürekli demokrasiden, adaletten, liyakatten bahseden Muammer Keskin,  Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra ise, siyasi hayatı boyunca savunduğu tüm ideallerin ve seçim sürecinde verdiği vaatlerin tersine hareket etmeye başladı.

BAŞKANLARIN SEÇİMLERE MÜDAHALESİNİ ELEŞTİRİYORDU

Muammer Keskin, siyasette muhalefette iken Şişli Belediye başkanlarının örgüte ve seçimlere müdahale etmelerini 40 yıllık siyasi hayatında sürekli ve sert bir dille eleştirmişti.

Keskin, başkan olduktan sonra siyasi geçmişindeki sürekli eleştirdiği hemen hemen tüm seçimlere müdahale etmeye başladı. Keskin müdahale etmekle de kalmayıp baskı ve mobing yapmaya başladı.

İLK MÜDAHALESİ CHP İLÇE KONGRESİNE OLDU

Siyasi hayatı boyunca tüm kongrelerde seçimlerinin çarşaf liste ile yapılmasını savunmuş ve Şişli Belediye başkanlarının seçimlere müdahale etmelerini de sürekli sert bir dille eleştirmişti.

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra ise hemen hemen tüm seçimlere müdahale eder oldu. CHP Şişli İlçe Kongresi’nin ise çarşaf listeyi savuna Keskin, kendi döneminde ise çarşaf liste ile değil blok liste ile seçimlere gidilmesini sağlamıştı.

KESKİN, OYA AKMAN’IN İKAMETİNİ ŞİŞLİ’YE TAŞITTIRDI

Keskin başkan olduktan sonra CHP Şişli İlçe Başkanlığı seçimlerinde, kendine yakın ve ikameti de Şişli dışında olan Oya Akman’ı CHP Şişli İlçe Başkan adayı yapıp ikinci bir adayın da çıkmasını engellemişti. Sonra da CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman olmuştu.

KESKİN, ÇOĞUNLUĞU ELE GEÇİRMEK İÇİN MÜDAHALE ETTİ

Kendi isteği ile kendisinin getirdiği ve CHP Şişli İlçe Başkanı yaptığı Oya Akman ile de bir ara ters düştü. Keskin, yine makamını kullanarak yine değişik yöntemlerle, kendinden yana olmayan bir yöneticiyi istifa ettirerek oy çoğunluğunun kendine yakın ekibine geçmesini sağlamıştı.

KESKİN, DELEGE VE YÖNETİME DE MÜDAHALE ETTİ

Keskin, sadece CHP Şişli İlçe Başkanı seçimlerine müdahale etmekle kalmamış, ilçe yönetimine kimlerin girip girmeyeceğine de müdahale etmişti. Bununla da yetinmeyen Keskin, CHP genel merkez, il ve ilçe delegelerinin kimlerin olup olmayacağına da karar vermişti.

KESKİN, KENT KONSEYİ SEÇİMİNE DE MÜDAHALE ETTİ

Muammer Keskin, Şişli Kent Konseyi seçimlerine de alenen müdahale etmişti. Muammer Keskin’in Şişli Belediyesi’ndeki Özel Kalem Müdürü tarafından oy kullanacak üyeler bir bir aratmıştı. İkna edilemeyen üyeler Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tarafından markaja alınmıştı.

Oylama esnasında kendi oyunu kullanırken aynı zamanda arkasına dönen Keskin, kimlerin oy verip vermediğini kontrol ederek oy kullananları baskı altına alarak etkilemişti.

KESKİN, SEÇİMLERDE SÜREKLİ MAKAMINI KULLANDI

Seçimlerde oy kullanan derneklerin ve spor kulüplerin kiraları Şişli Belediyesi tarafından karşılanıyor. Oy kullanan birçok sivil toplum kuruluşunun da Şişli Belediyesi ile doğrudan veya dolaylı ilişkileri olması var. Keskin, bulunduğu makamı Şişli Kent Konseyi seçimlerinde tüm oy verenlerin gözleri önünde aleni bir şekilde müdahale ettiğine tanıklık etmişti.

A TAKIMINDAKİ TOLGA BEKTAŞ’I GÖREVDEN ALDIRTMIŞTI

Muammer Keskin, Şişli Kent Konseyi’ne Şişli Belediye Başkanlığı’nı temsilen genel sekter olarak Tolga Bektaş getirmişti. Tolga Bektaş o dönem Muammer Keskin A takında yer alan etkili bir isimdi. Keskin’in tüm sokak organizasyonları da yine Tolga Bektaş tarafından organize ediliyordu.

Tolga Bektaş, Muammer Keskin’in Nişantaşı’nda yeşil alana inşaat izni vermesine sessiz kalmayıp eleştirmişti. Kişisel hırsı ve intikamcı kişiliği ile tanınan Muammer Keskin, hiçbir eleştiriyi kabullenemeyerek Tolga Bektaş’ın görevden aldırmıştı.

KESKİN, SENDİKA SEÇİMLERİ DE MÜDAHALE ETTİ

Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ndeki sendika ve işçi temsilci seçimlerine de alenen müdahale etmişti. Oy kullanacak Şişli Belediyesi işçileri Şişli Belediye başkan yardımcıları, müdürler ve koordinatörler tarafından baskı altına alınmıştı.

KESKİN’İN KARŞI LİSTESİNDEKİ İŞÇİLERE MOBİNG

Keskin, sendika seçimlere müdahale etmekle kalmayıp kendi adayına karşı liste çıkaran, listede yer alan ve oy veren işçiler işten çıkartılmakla tehdit edilerek mobing uygulanmıştı.

Baş temsilcilik seçimlerinde Keskin’in istemediği isim olan Cemal Çolak seçimi kazandıktan sonra ona da mobing uygulanmıştı. Keskin, daha sonra da Cemal Çolak’ın görevden alınması sağlamıştı.      

BÜLENT ÖZEN ANİ BİR KARARLA SEÇİMDEN ÇEKİLDİ

Keskin, tüm seçimlere müdahale etmeye devam ediyor. Şişli’de uzun süredir Şişli Muhtarlar Dernek Başkanlığı yapan aynı zamanda da Türkiye Muhtarlar Federasyonu’nda genel başkan yardımcısı olan Fulya Mahalle Muhtarı Bülent Özen ani bir kararla seçimlerden çekilme kararı aldı.

KESKİN, SEÇİMLERE SÜREKLİ MÜDAHALE ETMİŞTİ  

Bülent Özen’in almış bu karardan sonra tüm gözler, geçmişte seçimlere yaptığı müdahalelerle sicili bozuk olan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e çevrilmesine neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler