İBB ‘Roman Havası’ etkinliği düzenlerken, Keskin başka 'havalar'da!

İBB ‘Roman Havası’ etkinliği düzenlerken, Keskin başka 'havalar'da!

İBB, pandemi süresince çalışamayan Roman müzisyenlere destek amacıyla Şişli’de ‘Roman Havası’ etkinliği düzenlerken, Şişli’nin konserden haberdar olmaması, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in başka 'havalar'da olduğunun göstergesi oldu.

İBB’nin Şişli Maçka’da bulunan Habitat Parkı’ndaki 'Roman Havası' etkinliği saat 17.30’da başlayıp, 21.00’e kadar devam etti.

KESKİN, ETKİNLİK SAATİNDE,

ETKİNLİK ALANININ KARŞISINDAYDI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, İBB’nin etkinlik saatlerinde, etkinliğin gerçekleştiği alanın karşısındaki Şişli Evlendirme dairesinde nikah kıyıyordu.

İBB, Şişli’de ücretsiz bir etkinlik düzenliyor, Romanların yoğunlukta olduğu Şişli’nin ve Romanların ise etkinlikten haberleri dahi olmuyor.  

ibb-roman-havasi-duzenlerken-muammer-keskin-baska-havalarda1.jpg

İBB, ŞİŞLİ’DEKİ ‘ROMAN HAVASI’ ETKİNLİĞİ ÜCRETSİZDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'nın pandemi sürecinde çalışamayan sanatçıları desteklemek amacıyla düzenlediği program çerçevesinde İstanbul'da 'Roman Havası' etkinlikleri ile olarak Şişli Maçka Habitat Parkı’nda gerçekleşti.

HER ŞEYİ PAYLAŞAN KESKİN, ETKİNLİĞİ PAYLAŞMADI

İBB, bu etkinliği ücretsiz gerçekleştirmişti. Şişli’de hiçbir afişin asılmamış, hiçbir duyurunun yapılmamış olması bir yana, her yaptığını sosyal medyasında paylaşan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in bir paylaşımda bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

ibb-roman-havasi-duzenlerken-muammer-keskin-baska-havalarda5.jpgibb-roman-havasi-duzenlerken-muammer-keskin-baska-havalarda5-001.jpg

ETKİNLİK, 22 AĞUSTOS 2020 CUMARTESİ GÜNÜ 4 SAAT SÜRDÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği 'Roman Havası' etkinlikleri kapsamında Roman sanatçılar, 22 Ağustos Cumartesi günü Şişli Habitat Parkı’nda, 4 saat süren müzikleri ve danslarıyla boş koltuklara Roman havası estirdi.

Etkinliğin 4 saat sürmesine ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in etkinlik alanının karşısındaki Şişli Evlendirme Dairesi’ne gelmesine rağmen etkinliğe katılmadı.

İBB’NİN AMACI İLE KESKİN’İN AMAÇLARI DA FARKLI ÇIKTI

İBB bu etkinleriyle Roman sanatçıları desteklemenin yanı sıra Avrupa’nın en büyük toplumsal gruplarından ve yaklaşık 500 yıldır İstanbul kültürünün yapı taşlarından olan Romanların müziğini, dansını ve kültürünü İstanbullularla buluşturmayı amaçlamıştı.

ibb-roman-havasi-duzenlerken-muammer-keskin-baska-havalarda2.jpg

İBB ROMANLARA ÇÖZÜM ÜRETMEYİ AMAÇLAMIŞTI  

Aynı zamanda İBB bünyesinde oluşturulan Roman Çalışma Grubu, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Halklar İlişkiler Müdürlüğü gibi İBB’nin ilgili birimleri Romanların eğitimden barınmaya ulaşımdan sosyal hizmetlere dek birçok sorununa çözüm üretmek için çalışmalarını sürdürüyor.

KESKİN’İ KİŞİSEL HIRSI VE EGOSU BİTİRECEK

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in bu tutum ve davranışının arka planında, yine kişisel hırs ve egosunun yattığı ortaya çıktı.

Şişli’ye belediye başkanı olup her bir belediye başkanının ayrı ayrı zafiyetlerinin kendilerini bitirdiği gibi Keskin’in de bu hırs ve egosu bitirecek.   

İBB’nin kurduğu Roman Çalışma Grubu’nda, Muammer Keskin’in kişisel olarak istemediği isimlerin olması nedeniyle bu etkinliği yok sayması da buna en iyi bir örnektir.

AVCILAR OTOBÜS VERİYOR, KESKİN DUYURU DAHİ YAPMIYOR

Avcılar Belediyesi, bu etkinliğe kilometrelerce uzaktan otobüs gönderirken, Şişli Belediyesi Şişli’nin göbeğinde insanların yürüyerek gelebileceği etkinliğin duyurusunu dahi yapmaması tüm iddiaları da doğrular nitelikte.   

ibb-roman-havasi-duzenlerken-muammer-keskin-baska-havalarda3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler