Kayseri Rent A Car

Kayseri Rent A Car

​Kayseri havaalanı rent a car firması müşterilerine en kaliteli hizmeti sunan ve her zaman tam vaktinde randevusunda bulunan bir havaalanı araç kiralama firmasıdır.

Kayseri havaalanı rent a car firması müşterilerine en kaliteli hizmeti sunan ve her zaman tam vaktinde randevusunda bulunan bir havaalanı araç kiralama firmasıdır. Saytur ismi ile on yıldan fazla bir zamandır Türk halkına ve yabancı devlet insanlarına hizmet veren firmanın yerli ve yabancı arabalardan oluşan geniş bir araç filosu bulunuyor. Firma yetkilileri aylık ve yıllık olmak üzere araçların tüm bakım, vergi, trafik, muayene, temizlik işlemlerini periyodik olarak yaptırıyor.  Sadece havaalanı mevkiinde görev yapan firmanın her kesimden insana hitap edecek kadar mütevazi fiyatları mevcuttur. müşteriler rezervasyon yaptırmadan önce tüm fiyat ve araç modeli fiyatlarına ulaşabilirler. Gece ve gündüz olmak üzere iki ayrı ekibe sahip olan Kayseri oto kiralama  firmasının en büyük özelliği araçları müşterisine vermeden önce 40 nokta testinden geçirmesi ve özel oto dezenfektan ilaçları ile araçları dezenfekte etmeleridir.

Rezervasyonu Nasıl Yaptırabilirim?

Kayseri araba kiralama firması araç kiralamak isteyen müşteriler için 0535 555 83 29 numaralı WatsApp hattını, www.kayserihavaalaniotokiralama.net web adresini kullanmaktadır. Her iki şekilde de rezervasyon yaptırmak çok kolay. Müşterilerin bu iki yoldan birini kullanarak kayseri havaalanı araç kiralama firmasına ulaşması halinde müşteriden on iki saat gibi kısa bir süre beklenmesi istenir. Bunun amacı istenen arabanın hazır olup olmadığını bilmek ve hzrı değil ise hazır hale getirmektir. Araç kullanıma hazır hale getirildikten sonra müşteriye konfirmasyon maili gönderilir. Bu mailin gönderilmesi demek rezervasyonunu yaptırmak istediğiniz araç hazırdır, en kısa sürede kiralayabilirsiniz demektir. Böylece firma beklemeye çekilir ve müşteriden gelecek cevaba göre hareket eder.

Rezervasyon yaptım Konfirmasyon Maili Geldi Ne Yapacağım?

Kayseri araç kiralama firması müşteriye konfirmasyon mailini gönderdikten sonra müşteriden gelecek cevabı bekler. Müşteriden cevap gelince mail konfirme olmuş, araba kiralamak için gerekli rezervasyonlar yapılmış demektir. Bu durumda müşteri kayseri oto kiralama firmasına isim, soy isim ve uçuş numarasını bildirmek zorundadır. Uçuş numarasına göre havaalanına gelen müşteriyi firma yetkilisi havaalanı dış hatlar çıkış kapısının önünde bekler. Girişlerin ve çıkışların ücretsiz olduğu otoparka kadar müşterinin yanında gider. Sonrasında müşteriye yardım edilmesi gerekiyorsa yardım eder ve araca binmesi artık yasak olduğu için farklı yollarla şehir içi seyahatini sürdürür. Müşterinin firma yetkilisini istediği bir yere bırakması kesinlikle yasaktır.

Herhangi Bir Kaza Durumunda ve Doğacak Hasarlarda Yapmam Gereken Nedir?

Kayseri havaalanı araba kiralama firması tarafından tüm işlemlerinin ve sigortasının aksatılmadan yapıldığı araçların müşteride iken başına bir şey gelmesi durumunda müşterinin araca dokunmadan 0535 555 83 29 numaralı telefondan firma yetkililerine ulaşması gerekiyor. Sonrasında firma yetkilisi müşterinin bulunduğu bölgeye gider ve tüm işlemleri halleder. Eğer araç kullanılamayacak bir durumda ise müşteriye başka bir araç tahsis edilir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum