Kalıcı Güzellik İçin Baby Face Lazer

Kalıcı Güzellik İçin Baby Face Lazer

İyi, genç, güzel ve bakımlı görünmeyi herkes ister. Bu yüzden kadın erkek ayırt etmeksizin herkesin kişisel bakımına büyük önem verdiği, kendini özel ve ayrıcalıklı hissetmek adına teknoloji ve kozmetik sektörünün tüm avantajlarını sonuna kadar kullandığı

İyi, genç, güzel ve bakımlı görünmeyi herkes ister. Bu yüzden kadın erkek ayırt etmeksizin herkesin kişisel bakımına büyük önem verdiği, kendini özel ve ayrıcalıklı hissetmek adına teknoloji ve kozmetik sektörünün tüm avantajlarını sonuna kadar kullandığı bir dönemin içindeyiz. Kimimiz makyajın incelikleri, kimimiz botox ve çeşitli estetik uygulamalar, kimimiz ise daha iyi görünmek uğruna kulaktan dolma bilgilerle dahi hemen her zahmete gönüllü olarak katlamayı göze alabiliyoruz.

Daha iyi görünme güdüsünün yanında cildimizde yaşadığımız problemlerin çözümü, yaşlılık, kaza ya da doğuştan gelen bazı iz veya kusurların giderilmesi adına da çözüm arayışları içinde olanlar için son dönemin en popüler uygulaması babyface lazeruygulaması adından oldukça söz ettirmeye başladı. Tüm Türkiye'de birçok ilde faaliyet gösteren kliniklerde başta kadınlar olmak üzere herkes bu harika uygulamayla kısa sürede yepyeni ve kalıcı bir görümüme kavuşuyor.

Baby Face Lazer Uygulaması Nedir, Nasıl Yapılır?

Türkçe adı bebek yüz lazer uygulaması olan babyface lazeruygulaması adından da anlaşılacağı gibi bebek gibi temiz, sağlıklı, taze bir cilt başta olmak üzere onlarca sorun ve bakım için kullanılan çok özel bir lazer uygulamasıdır.

Önce baby face lazer uygulanacak cilt için sorunlar tespit edilir ve o sorunlara uygun olarak içinde anti-aging, kök hücre, yenileyici, vitamin gibi patentli arti moleküllerin olduğu ampüller hazırlanır. Sorunlu cilt üzerinde etkili dalga boyuna sahip thulium lazer ile dakika da 6000 mikro kanal açılarak bu kanallar aracılığıyla cildi dışarıdan içeriye doğru iyileştirecek serumlar en alt katmana kadar iletilerek cilde tamamıyla nüfuz etmesi sağlanır.

Uygulama hiç bir acı, ağrı, yan etki içermez, kanal açma işlemi ortalama 6 dakika, uygulamanın tamamı ise en fazla 10 dakika da tamamlanır. Aşırı hassas ciltlerde uygulama sonrası en fazla 45 dakika sürecek hafif bir kızarıklık oluşabilir. Uygulama sonrasında hiç bir günlük aktivite aksamadan devam ettirilebilir. Tahriş için kreme bile ihtiyaç duyulmayacak kadar ince ve sorunsuz bir uygulamadır.

Baby Face Lazer Nelere İyi Gelir?

Güzellik ve cilt sorunlarının giderilmesinde en geniş yelpazeye sahip uygulama şüphesiz babyface lazer uygulamasıdır. Uygulama ile ister estetik ihtiyaçlar göz önüne alınarak cilt yenileme ve bakım, cilt parlatma ve beyazlatma, gözenek ve cilt sıkılaştırma, özel bölge beyazlatma ister kusur olarak görülen leke, yara izleri, kırışıklık giderme, boyun ve dekolte bakımı gibi ihtiyaçlara cevap vermektedir.

Başlıcaları bu ana başlıklarda olmakla birlikte cilt ile ilgili yenileme, bakım ve sorun giderme ihtiyaçlarının hepsi için babyface lazer uygulaması tercih edilebilmektedir. Türkiye'nin göz önünde olan birçok ismi de babyface lazer uygulaması ile ilgili olumlu referanslarını net bir şekilde dile getirerek uygulamayı tavsiye etmektedir. Babyface lazer uygulaması kısa sürede verdiği olumlu sonuçlarla insanları mutlu etmekte dolayısıyla ruh sağlığını da olumlu etkileyen bir uygulama niteliğindedir.

Kaç Seans Gitmeliyim, Nerede Yaptırabilirim?

İlk olarak İstanbul'da başlayan uygulama kısa sürede Türkiye'nin pek çok şehrinde popüler bir uygulama olarak kullanılmaya başlandı. Uygulama ile yaşadığınız cilt sorunu ya da estetik hedefe göre ilk seanstan itibaren olumlu sonuçları görme şansınız bulunmaktadır. Ancak baby face lazer uygulaması ile amaç deri altından dışa doğru iyileşme şeklinde kalıcı bir çözümdür ve bu sebeple bir süre bekleyerek sonuca odaklanmak daha sağlıklı olacaktır.

Her cilt sorunu ya da hedefe göre tavsiye edilen seans sayısı değişebilir. Ancak ortalama olarak 3,4 seans tavsiye edilmektedir. Ayrıca haftada en fazla 2 seans lazer uygulamasının aşılmaması önerilir. Seans ve uygulama sıklığı babyface lazer uygulayacak klinik uzmanı tarafından daha sağlıklı olarak değerlendirilecektir.

Baby face lazer uygulaması konu hakkında yetkin kliniklerde profesyonel uzmanlar tarafından yapılmalıdır. Şehrinizde size en yakın klinik adresini öğrenmek için http://www.babyfacelazer.com/ adresini ziyaret ederek harita üzerinden yaşadığınız şehri seçmek yeterli olacaktır.

Ayrıca sayfada yer alan bağlantı ve bilgi linkleri ile babyface lazer uygulamasının tüm detaylarını öğrenebilir. Daha önce seans almış olan kişilerin ve ünlülerin yorumlarını okuyabilir. Sıkça sorulan sorulara verilen detaylarla babyfacelazer'in geniş hizmet ağı hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz. Acısız, ağrısız ve kalıcı güzellik için baby face lazer uygulaması sizin içinde doğru seçim olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.