İstanbul Halı Yıkama Fabrikası iletişim

İstanbul Halı Yıkama Fabrikası iletişim

Halı yıkama servisi tesislerimizde en gelişmiş İstanbul halı yıkama makineleri yer almaktadır. Halı yapılarına ve dokularına uygun yıkama işlemlerini özenli bir şekilde gerçekleştiriyor.

İstanbul merkez başta olmak üzere izler için İstanbul’un ilçelerinde bölgesel hizmetler sunmakta olan İstanbul halı yıkama firmamız ile kirlenen tüm halılarınız düzenli olarak temizleniyor. Uygun fiyatla halı yıkma hizmetlerini en kaliteli şekilde alabilmek mümkün. Sizler için kesintisiz hizmet sunan fermamızda alanında deneyimli personellerimiz görev almaktadır. Tesislerimizde en gelişmiş İstanbul halı yıkama makineleri yer almaktadır. Halı yapılarına ve dokularına uygun yıkama işlemlerini özenli bir şekilde gerçekleştiren manikalarımızda çeşitli yıkama programları yer almaktadır. Kurumsal bir halı yıkama hizmeti yürütmekte olan firmamız kullanım alanlarınız her ne olursa olsun yün el, makine, step, shaagy gibi farklı iplik türlerinden örülmüş halılarınızı bulunduğu adreslerden alarak yıkama işlemleri için modan halı yıkama tesislerimize ulaştırıyor. Tesislerimizde farklı halılar için oluşturulmuş yıkama odaları bulunmaktadır, halılarınız ön ve arka tarafları önce ıslama işlemleri ile lekelerin ön plana çıkması sağlanmaktadır. Halı türüne en uygun deterjan seçimleri yapılarak inatçı lekelere uygun çözümler aranmaktadır.



Gelişmiş ayarlara sahip halı yıkama makinelerinin fırçaları ile yaralanan hızda yıkama işlemleri istenen su ısı değerleri göz önünde bulundurularak sağlanmaktadır. Ardından tekrar tekrar dönüşümlü bir yıkama işlemi yürütülmektedir. Yıkanan halılar önü arkalı durulama işlemine tabi tutulmaktadır. İstanbul Halı yıkama işlemlerinde en çok önem verdiğimiz aşama durulama kısmı olmaktadır. Deterjan kalıntısı ve köpük kalmayacak şekilde derinlemesine bir durulama işlerinin ardından tüm halılarınız özel koşullarda kurutulmakta ve ardından paketleme işlemleri tamamlanmaktadır.

Detaylar; http://www.haliyikamaservisi.com.tr


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.