İphone 7 ne zaman çıkıyor? İphone 7 fiyatı açıklandı?

İphone 7 ne zaman çıkıyor? İphone 7 fiyatı açıklandı?

Teknoloji dünyasının dev markalarından biri olan Apple her geçen gün kalitesini artırıyor. Apple'nin beklenen İphone 7 modelinin çıkış tarihi ise belli oldu. İşte İphone 7 fiyatı, İphone 7 özellikleri ve İphone 7 çıkış tarihi..

Dünyanın en büyük teknoloji marketlerinin başında gelen Apple her geçen gün kalitesine kalite katmaya devam ediyor. Dünya üzerinde Milyarlarca kişinin sahip olduğu Apple'ın herhangi bir ürünü her geçen gün biraz daha kaliteli hale geliyor. Doğrudan müşterisini düşünüp ona göre tasarım yapan Apple'ın son bombası İphone 7. Peki İphone 7 Türkiye'ye ne zaman gelecek ? İphone 7 kaç para olacak ? İphone 7 teknik özellikleri neler ? İşte tüm ayrıntılar ...

iPhone 6 ve iPhone 6s’te aynı tasarımı kullanan Apple’ın sıradaki telefonu iPhone 7 için oldukça şık bir konsept tasarımı sizlerle paylaşıyoruz. Her çıkardığı ürünle farklı bir hava yakalayan ve özellikleriyle kendisine hayran bırakan Apple, son cihazı için çalışmalara başladı. Birçok özellik ile birlikte çalışmalarını sürdüren iPhone 7 ne zaman çıkacak? İşte sizler için hazırladığımız iPhone 7 fiyatı ve teknik özelliklerini haberimizde sizlerle paylaştık. Kablosuz şarj, uzun ömürlü pil, 4 inç ekranlı, su geçirmez özelliği ve daha bir çok mükemmel özelliklerini ile kendisine hayran bırakacak.

Akıllı telefon sektörüne yön veren ve en popüler mobil cihaz olan iPhone, her yıl büyük bir merakla bekleniyor ve sıkça gündeme geliyor. Apple bu yıl iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile karşımıza çıktı. Ancak artık tasarımda değişikliğin zamanı geldi. Çünkü Apple her iki modelde bir tasarım değişikliğine gidiyor. Dolayısıyla iPhone 7’nın tasarımı merak konusu olmaya başladı.

Profesyonel ve amatör tasarımcılar zaman zaman çeşitli konsept çizimler ile karşımıza çıkıyor. Konsept tasarımların çoğu gerçek dışı olsa da bazıları dikkat çekici olabiliyor. Aşağıdaki video, iPhone 7’nin muhtemel tasarımına ilişkin şık örnek konseptlerden bir tanesi. Tasarımcısının iddiasına göre ise iPhone 7’de USB-C ve kablosuz şarj teknolojileri bekleniyor.

Geliştirilmiş Pil Ömrü

Android akıllı telefonların pil ömrü her yeni modelde biraz daha artıyor. Buna rağmen iPhone'ların pil ömrü hala beklentilerin altında kalıyor. Ve dahası, android telefonlar en yeni donanım birimleri ile daha az güç kullanan, olağanüstü performans yeteneğine sahip. Ve bu nedenle, Apple daha az güç tüketen işlemci ile pil ömrünü uzatmayı hedefliyor.

Su geçirmez Dış Gövde

Son birkaç yıl içinde piyasaya ya su geçirmez dış gövdesi olan ya da suya dayanıklı kaplama ile üretilmiş bir çok telefon modeli sunuldu. Samsung Galaxy S5 ve Sony Xperia serisi bu örneklerden bazılarıdır. Apple'ın iPhone7 modelinde su geçirmezliğe çok önem vereceği söyleniyor. Söylentiler doğruysa, sadece dış gövde ve ana devre kartları değil tüm telefon su geçirmez olacak.

Mükemmel Ekran Çözünürlüğü

Samsung telefonlar ile Apple cihazları karşılaştırdığımızda, Samsung cihazların üstün çözünürlük farkı her zaman göze çarpıyor. Teknoloji devi Apple, iPhone 6 Plus modelinde ilk Full HD cihazını sundu. Bu nedenle, önümüzdeki Apple iPhone 7 modeli Quad HD ekrana sahip olabilir.

Force Dokunmatik Ekran

iPhone 7, Force Touch dokunmatik ekran teknolojisi ile sert bir dokunuş ve hafif bir ayırt yeteneğine sahip olacak. Bu özel Force Touch, esnek Retina ekrandaki minik elektrotları kullanarak, hafif bir dokunuş ile güçlü bir basma hareketi arasındaki farkı anlıyor ve istenildiği zaman ekrandaki içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında erişim sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.